İşte Son 24 Saatte En Çok Yükselen ve Düşen Kripto Paralar!

kripto para
Daha fazlası için CoinGecko'ya bakın: https://bit.ly/CoingeckoTurkce

Son günlerde piyasalarda genel anlamda düşüş yaşansa da bazı kripto paralar yüzleri güldürmeyi başarabiliyor.

İşte son 24 saatte en çok yükselen ve düşen kripto paralar sizlerle:

CoinGecko verilerine göre en çok yükselen kripto paralardan ilk 5'ten birinci sırada %6 yükselişle EOS gelirken onu %4.3'lük yükselişle Status (SNT) takip etti. Onları ise Nervos Network (%3.2), Theta Network (%2.8) ve Kyber Network (%0.9) takip etti.

kripto para
Yine CoinGecko verilerine göre ise en çok düşen kripto paralardan ilk 5'ten birinci sırada %-18'lik bir düşüşle yearn.finance (YFI) gelirken onu %-13.9'luk düşüşle Kusama (KSM) takip etti. Onları ise UMA (%-13.8), Loopring (%-12.8) ve Balancer (-12.2) takip etti. Ek olarak Balancer'ı da %-12'lik bir düşüşle Aave'in takip ettiğini hatırlatmak gerekiyor.

kripto para

Veriler CoinGecko'dan alınmıştır: https://bit.ly/CoingeckoTurkce

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version