İsviçre, Blockchain Yasalarını Yürürlüğe Koymayı Planlıyor


İsviçre Federal Maliye Bakanlığı, Blockchain ve dağıtılmış defter teknolojisi alanında kapsamlı bir kararname için bir danışma süreci başlattı.

Blockchain yasalarına ilişkin istişare, bu alandaki kantonlar, partiler ve diğer ilgili gruplar arasında gerçekleşecek. 2 Şubat 2021'de sona ermek üzere üç aydan fazla sürmesi planlanıyor. İsviçre hükümetinin blockchain ve kripto para birimini teşvik etme konusundaki aktif ilgisinin bir parçası. Blockchain endüstrisi için daha iyi yasalar oluşturma konusundaki istişare, hükümetin, blockchain teknolojisi ve DLT hükümlerini dahil etmek için mevcut birkaç finans ve şirket yasasını değiştirmesinden yalnızca bir ay sonra geliyor. Dünya çapındaki blockchain girişimleri, operasyonlarını sorunsuz bir şekilde yürütmek için ortak çalışma alanı da arıyor.

İsviçre hükümeti, blockchain ve kripto para birimini tanıtmakla aktif bir şekilde ilgileniyor

Bu, İsviçre hükümetinin blockchain ve kripto para birimini teşvik etme konusundaki aktif ilgisinin bir parçasıdır. Blockchain endüstrisi için daha iyi yasalar oluşturma konusundaki istişare, hükümetin, blockchain teknolojisi ve DLT hükümlerini dahil etmek için mevcut birkaç finans ve şirket yasasını değiştirmesinden yalnızca bir ay sonra geliyor. Resmi açıklamaya göre, mevcut yasalarda yapılan değişiklikler İsviçre'nin düzenleyici çerçevesini iyileştirdi. Ülke artık blok zinciri ve DLT yeniliğini teşvik etmek için daha uyumlu.

Federal Konsey, bu yasaları Ağustos 2021'den itibaren yürürlüğe koymayı hedefliyor

Kapsamlı kararname, İsviçre hükümetinin bu değişiklikleri federal karar düzeyinde yasalara dahil etmesine yardımcı olacak ve Federal Konsey, bu yasaları Ağustos 2021'den itibaren yürürlüğe koymayı hedefliyor. İsviçre'nin blockchain ve kripto para şirketlerine verdiği destek, dünya çapında birçok şirketin kurulmasıyla sonuçlandı. karargah orada. Ülke, 4.700'den fazla kişiyi istihdam eden 900'den fazla blockchain şirketine ev sahipliği yapıyor.

İsviçre hükümeti tarafından Blockchain ve kripto para birimlerinin benimsenmesi , “Kripto Vadisi” olarak da bilinen Zug'un İsviçre kantonu artık sakinlerinin Bitcoin ve Ether ile vergi ödemesine izin veriyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version