Dolar 8 TL'yi, Bitcoin 105.000 TL'yi Aştı!



dolar 8 tl
Dolar haftaya yeni bir rekorla başlarken lider kripto para birimi Bitcoin 105.000 TL'yi geçti.

Dolar/TL kuru saatler 11:00'i gösterirken 8 liranın üzerine çıkarak yeni bir rekora daha imza attı. Euro/TL de anlık olarak 9.54'ü görerek tarihi zirvelerini yeniledi. Bu noktadan sonra yurt dışında Avrupa Merkez Bankası'nın faiz kararı izlenecek.
Geçtiğimiz günlerde TCMB'nın faiz kararının dışında piyasada yakından izlenen gelişmelerin en başında ABD seçimleri ve Koronavirüs (COVID-19) geliyor. Yaşanan gelişmeler küresel ve lokal artış trendini destekleyerek, AB-Türkiye arası gerilimin yeniden artması, Azerbaycan-Ermenistan gerilimi ve S-400 hava savunma sistemlerinin gelişmeleri devam ediyor.

Bitcoin Fiyatı TL Karşısında Rekor Kırdı

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) yükselişine her geçen gün devam ediyor. Anlık olarak 13.000 dolardan işlem gören BTC, Icrypex kripto para borsasında TL karşısında rekor kırarak Bitcoin fiyatı 105.475 TL oldu.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version