BMW Korea Blockchain Ödül Sistemi Başlatacak

BMW Kore Blockchain Ödül Sistemi Başlatacak

BMW Korea, 7 Ekim'de Kore Herald raporuna göre BMW Vantage olarak adlandırılan Güney Kore'de Blockchain tabanlı bir ödül programı başlatmayı planlıyor . Ürün bazen bu yıl için belirlenen, şirket testleri devam etmekte olduğunu söyledi.

Blockchain'de bir ödül sistemi

Program, BMW müşterilerinin ödül puanları toplayacağı ve bunları ortak şirketlerden araç bakımı gibi hizmetler için ödeme yapmak veya indirim almak için kullanacağı bir üyelik şeması olacaktır.

Yeni BMW araçlarının ilk kez alıcıları 300.000 ila 500.000 arasında bir ödül puanı alacak. Bununla birlikte, yeni BMW 5 Serisi veya yeni BMW 6 serisi veya X1, X2, BMW 1 Serisi ve BMW 2 serisi dahil olmak üzere mevcut modelleri satın alan müşteriler için ödüller sırasıyla 900.000'e ve 600.000 puana kadar olacak.

Hizmet indirimlerinin yanı sıra, üst düzey üyeliğe sahip kullanıcılar BMW Korea tarafından düzenlenen kültürel etkinliklere davetiye alacaklar.

Güney Kore'deki başarılı testler, gelecekte belirsiz bir tarihte küresel bir lansmanın önünü açacak.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version