ABD'de Seçimi Bitcoin Kazanacak!

ABD'de seçimi Bitcoin kazanancak
Grayscale CEO'su Barry Silbert'in yaptığı son açıklamada şu ifadede bulundu: "İster Trump ister Biden kazansın, ABD seçimlerinin asıl kazananı Bitcoin olacak"

Grayscale CEO'suna göre, ister Demokratik aday Joe Biden kazansın, ister Donald Trump tekrar seçilsin, ABD seçimlerinin kazananın kesinlikle Bitcoin olacağını ifade etti. DCG ve CEO ve sektördeki birçok yönetici de, hangi aday kazanırsa kazansın, sonucunun her şekilde Bitcoin'e yarayacağını düşünüyor.

Kripto para yatırım şirketi Grayscale, 27 Ekim'de Bitcoin piyasasının 2020'de diğer yıllara göre önemli seviyede arttığına dair bir araştırma yayınladı.

Grayscale, 2019 yılında ABD'li yatırımcıların %36'sının Bitcoin'e yatırım yapmaya meyilli olduğunu ifade etmişti. Yeni araştırmaya göre bu seviye, 2020 yılında resmen %55'e yükseldi. 
ABD'li yatırımcıların yarısından fazlası, BTC'ye yatırım yapmaya ilgi gösteriyor. 2020 yılında araştırmaya katılanların yarıdan fazlası (%55), Bitcoin yatırım ürünlerine ilgi gösterdiklerini belirtti.

Yaşanan bu %20'ye yakın artış, Bitcoin'in kısa vadede önemli ilgi kazandığını gösteriyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version