Twitter'ın CEO'su: Bitcoin'in İşlevselliği Twitter'a Gelecek❗

Twitter'ın CEO’su Jack Dorsey, Bitcoin’in geleceğinin Afrika ülkeleri tarafından belirleneceğini düşündüğünü ifade etti.
Nijerya ve Gana’ya seyahat düzenleyen Jack Dorsey, yaptığı konuşmada Afrika’nın potansiyeline dikkat çekti ve "Afrika geleceği belirleyecek potansiyele sahip, özellikle de Bitcoin’in geleceğini." sözlerine yer verdi.
Ayrıca Twitter'ın CEO'su Dorsey, önümüzdeki 6 ayını Afrika kıtasında geçirmeyi planladığını ifade etti.
Nijerya’da bir Bitcoin buluşmasına katılan Jack Dorsey, Bitcoin ve diğer kripto paraları da savunmaya devam etti. Bitcoin’in işlevselliğini Twitter ve Square gibi platformlara ekleme sözü veren Jack Dorsey, kripto paralara olan desteğini artıracak gibi gözüküyor.
Afrika'da Bitcoin Google'da 1 Numara!
Google üzerinde Bitcoin aramaları Ekim ayında tarihinin en yüksek seviyesine çıktı. Aramalara coğrafi olarak baktığımızda en büyük ilginin Afrika ülkelerinden olan Güney Afrika, Nijerya ve Gana’dan geldiği görülmekte.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version