Kripto Para Çıkarmayı Hedefleyen Fenerbahçe Borsa Liginin Şampiyonu Oldu!

Kripto Para Çıkarmayı Hedefleyen Fenerbahçe Borsa Liginin Şampiyonu Oldu

Borsa İstanbul'da işlem gören bütün spor şirketleri Ağustos ayında yatırımcılarının yüzünü güldürürken, Fenerbahçe Futbol AŞ, geçen ay yüzde 90.8 getiri ile yatırımcısına en çok kazandıran spor şirketi oldu.

Fenerbahçe, Borsa'da değerini 3 milyar TL'nin üstüne taşıyarak Türk futbol tarihinin en değerli kulübü oldu.

En fazla piyasa değerine sahip Fenerbahçe'yi, 1 milyar 790 milyon TL ile Galatasaray, 1 milyar 250 milyon TL ile Trabzonspor ve 782,4 milyon TL ile Beşiktaş takip etti.

Ağustos ayında, Fenerbahçe Futbol AŞ. yüzde 90,8'lik getiriyle açık ara en çok kazandıran spor şirketi olurken yükseliş trendini de üst üste beş aya çıkarmış oldu.

Fenerbahçe'yi Ağustos ayında %25'lik getiriyle Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar takip ederken %21.7'lik kazançla Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği ve ayrıca %1.7'lik değer kazancıyla Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ takip etti.


Fenerbahçe'den Kripto Para Hamlesi!

23 Haziran'da kriptosozluktv.com'da bildirdiğimiz gibiFenerbahçe'den kripto para hamlesi! Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Erol Bilecik, Ekonomist Dergisi Instagram hesabında gerçekleşen canlı yayında Fenerbahçe'nin aktif olarak kripto para hazırlığı içerisinde olduğunu ifade etti. 
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version