Çin'in Blockchain Hizmet Ağı (BSN) Tezos'u Entegre Ediyor! 🔥🔥🔥

Çin'in Blockchain tabanlı Hizmet Ağı (BSN), Tezos protokolünü uluslararası portalına entegre etti.

Popüler blockchain şirketi Tezos, Çin'in iddialı Blockchain tabanlı Hizmetler Ağı'na (BSN) son entegre ağ haline geldi. Geliştiriciler, "basitleştirilmiş bir geliştirme ve dağıtım deneyimi" için BSN'nin küresel genel şehir düğümleri ve portalları aracılığıyla Tezos protokolünü kullanabilir.

Hong Kong, California ve Paris olmak üzere üç küresel genel şehir düğümünün tümü, hem ana ağda hem de test ağında Tezos Blockchain ile entegre oldu. Tezos blok zincirini kullanmak isteyen geliştiricilerin BSN'nin web sitesinde bir hesap oluşturmaları ve "izinsiz hizmetler" bölümüne gitmeleri gerekiyor.

Tezos blok zincirine dayalı yeni projenin oluşturulmasını gördükten sonraki adım, Proje Listesinden Proje Kimliği, Proje Anahtarı ve Erişim Adresi eklemek.

"Tezos tarafından sağlanan tüm API'lere benzer yollarla erişilebilir ve orijinal veri biçimi döndürülür."

Çin'in BSN'si, COVID-19 pandemisinin neden olduğu bazı gecikmelerden sonra bu yılın başlarında yayınlandı. Geliştiricilerin, katılımcıların sıfırdan yeni bir ağ tasarlamak zorunda kalmadan, bunun üzerine uygulamalar, akıllı şehirler ve hatta dijital ekonomiler oluşturmasını sağlayacak.

Tezos'tan önce BSN, Chainlink'in oracle'ından başlayarak diğer popüler blockchain şirketlerini entegre etti. BSN, ülkede blockchain teknolojisinin benimsenmesini hızlandırmak için Çin merkezli NEO platformunu da entegre etti.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version