Bithumb Kripto Para Borsası Satılabilir!

Bithumb Kripto Para Borsası Satılabilir

Güney Koreli kripto para borsası devi Bithumb, platform, bazı ana yöneticilerine yönelik bir polis soruşturması yürütürken bir kez daha satışa çıkarılabilir.

Başka Bir Bithumb Satış Girişimi

Güney Kore medya kuruluşu olan Herald Corporation'a göre Bithumb bir kez daha yeni bir alıcı için piyasada olabilir. Danışmanlık firması Samjong KPMG'nin en son Bithumb satış girişiminden sorumlu olduğu bildirildi.

Samjong KPMG ayrıca, bazıları Güney Kore dışında bulunan alıcılardan niyetle ilgili birkaç mektup aldı. Bithumb satışı 500 milyar won ile 700 milyar won (~ 430 milyon $ ila 604 milyon $) arasında fiyatlandırılıyor.

Yönetim hakları konusundaki anlaşmazlıklar ve hissedarlar arasındaki çıkar çatışmaları anlaşmayı bozabilir. Bithumb'ın karmaşık hiyerarşisi, şirketi satmaya yönelik herhangi bir girişimi karmaşıklaştırabilir.

Doğrusu, bu Bithumb'ın ilk satışa çıkışı değil. 2018'de BK Global Consortium, kripto değişim platformu için 345 milyon dolarlık bir satın alma anlaşmasını tamamlayamadı.

Güney Kore'nin yatırım bankacılığı (IB) endüstrisindeki paydaşlar, Bithumb satışının kripto para borsasının kurucuları tarafından bir çıkış stratejisi gibi göründüğünü söylüyor. Bir sektör içerisinden birisine göre: "Yönetim haklarıyla ilgili anlaşmazlıklar ve yasal anlaşmazlıklar devam ederken, yatırımcıların yatırımlarını geri kazanmaya ve satış yoluyla çıkmaya çalıştıklarını düşünüyoruz."

Her başarılı Bithumb alıcısı, zayıf bir hiyerarşiye sahip bir şirketi satın almanın yanı sıra, Güney Kore'nin kripto para borsası düzenlemelerinin değişen ortamıyla da ilgilenmek zorunda kalacak. Kanuna göre yılın başlarında, platformlar artık katı raporlama standartlarına uymak veya işletim lisanslarının iptal edildiğini görmek zorunda kalacak.

Kripto Borsası Devi Araştırılıyor

Planlanan satışla ilgili haberler, üst düzey Bithumb yetkililerinin Güney Kore'de kolluk kuvvetleri tarafından soruşturma altında olduğu bir zamanda geldi. Eylül ayının başlarında, Seul polisi, dolandırıcılık iddiaları üzerine şirketin genel merkezine baskın düzenledi.

Bithumb başkanı Lee Jung Hoon da BXA Token destanındaki rolü nedeniyle soruşturma altında.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version