Bu Kripto Para Borsası PayPal'a Entegre Oluyor 🔥🔥🔥

bitFlyer Europe Kripto Para Borsası PayPal'a Entegre Oluyor

Kripto para borsası bitFlyer Europe, kullanıcıların kripto satın almak için PayPal hesaplarını kullanarak euro yatırmalarına izin vermek için PayPal ile bir entegrasyon olduğunu duyurdu.

Kripto borsası bitFlyer Europe, ödeme devi PayPal ile bir entegrasyon olduğunu duyurdu. Entegrasyon, bitFlyer kullanıcılarının artık kripto para satın almak için PayPal hesaplarını kullanarak euro yatırabileceği anlamına geliyor. BitFlyer Europe'un iş stratejisi yöneticisi Jacek Bastin, kripto haber kuruluşu The Block'a yaptığı açıklamada, PayPal'ı e-ticaret web sitelerinin yapacağı gibi entegre ettiklerini söyledi. "Entegrasyon tamamen giriş engellerini kaldırmakla ilgili" diye ekledi.

"PayPal, Avrupa'da baskın bir ödeme yöntemidir."

Jacek Bastin ayrıca, ödeme devi PayPal'ın yaklaşık %35 pazar payı ile Avrupa'da hakim bir ödeme yöntemi olduğunu kaydetti. Bu, kripto borsası için açık bir kilometre taşıdır, çünkü misyonlarının kriptoyu herkes için, özellikle de yeni gelenler için daha erişilebilir hale getirmesini sağlar. Entegrasyonun pratik anlamda nasıl çalışacağına gelince, bitFlyer Europe kullanıcıları para yatırmak için ödeme yöntemini seçerken PayPal'ın web sitesine yönlendirilecek. Bastin, fon transferlerinin "hemen yakın" olacağını söyledi. Şu anda PayPal hesapları üzerinden para yatırmaya izin veren hiçbir kripto borsası bulunmamaktadır.

PayPal, uygulaması aracılığıyla kripto hizmetleri sunabilir

Kriptosozluktv.com'da daha önce bildirildiği gibi, küresel ödeme platformu devi PayPal kullanıcıların kendi milyonlarca doğrudan kripto para alımlarını sağlamak için arıyor. Ödeme platformunun, kullanıcıların doğrudan hesaplarından kripto alıp satmalarına izin vereceği bildirildi. Küresel ödeme platformunun, platformun kripto ile entegre olduğu raporları arasında kripto ve blok zinciri uzmanlarının işe alındığı da bildirildi. Bununla birlikte, PayPal'ın benzer entegrasyonlar için daha fazla kripto para borsası ile ortaklık kurup kurmadığı belirsiz.

Ocak 2018'de piyasaya sürülen BitFlyer Europe, Japon ana şirketi bitFlyer'ın tamamen sahip olduğu bir yan kuruluşudur. Borsa ABD'de de faaliyet gösteriyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version