Merkeziyetsiz Utopia'nın Kripto Parası CRP Nedir? Nasıl Alınır? 🔥

Merkeziyetsiz Utopia'nın Kripto Parası Crypton (CRP) Nedir? Nasıl Alınır?

Crypton (CRP), Utopia ekosisteminin ödeme birimidir. Merkezi olmayan bir kripto para birimidir.

Utopia ekibinin yaptığı açıklamaya göre, Crypton (CRP)'da işlemler anında gerçekleşir, izlenemez ve geri alınamaz. Crypton'un temelini oluşturan Utopia ağı, size %100 gizlilik sağlamak için tasarlanmıştır, bu nedenle kimliğinizi açığa çıkarma konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Utopia'nın merkezi olmayan doğası, bakiyenizin kamulaştırılamamasını sağladığı ifade edilmektedir. 

Utopia Ekosistemi Nedir?

Utopia, her kullanıcının veri aktarımına katıldığı bir P2P ağıdır. Utopia, madencilik yoluyla ekosistemi destekleyen kullanıcıları açığa çıkan yeni Crypton'larla ödüllendiriyor. Utopia ekibinin açıklamasına göre, madencilik botunu çalıştırdığınızda, toplu ödülden payınızı alıyorsunuz. Ek bir güvenlik seviyesi olarak, ağın yaratıcılarının Crypton da dahil olmak üzere Utopia algoritmalarını değiştiremeyeceğini iddia ediyorlar. Ayrıca, Crypton bakiyenize düzenli olarak faiz alacağınızı da ifade ediyorlar.

Utopia Türkçe İndir: http://bit.ly/UtopiaTürkçeİndir

Crypton, tam bir gizlilik koruması olduğunu ifade eden ve dünyaca ünlü veya sadece halka açık herhangi bir şirket tarafından başlatılan diğer kripto para birimlerinin aksine, yasal düzenlemelerle ilgili risklerden tamamen korunan bir kripto para birimi olduğunu söylüyorlar. Crypton'ın piyasa oranını veya kaderini etkileyebilecek herhangi bir ülkenin hükümet otoritesi olmadığını, ayrıca Crypton veya tüm Utopia ekosistemi üzerinde kontrolü ele almanın bir yolu olmadığını ve Crypton'un her zaman anonim kalacak ekibi olduğunu ifade ediyorlar.

Utopia ekibinin Crypton hakkında ifadeleri şu şekilde:


Crypton'un likidite desteğine ve istikrarlı piyasa oranına çok yönlü ve son derece profesyonel bir yaklaşım, 3 ana kaldıraçla iyi organize edilmiştir:

⦁ 15 dakika blok başına ayarlanabilir miktarda Crypton
⦁ Piyasa oranı istikrarı için gerekliyse pozitif veya hatta negatif olabilecek Crypton'ları depolamak için ayarlanabilir Proof-of-Stake Oranı

⦁ Utopia ekosisteminde bulunan tüm ücretli hizmetler için ayarlanabilir ücret ayarları
Yukarıda listelenen üç ayarlanabilir ayarın tümü şu anda Utopia geliştiricileri tarafından kontrol edilmektedir ancak merkezi olmayan referandum, öz yönetim ve oylama sistemlerinin uygulanmasından sonra, ayarlanabilir ayarların tam kontrolü topluma aktarılacaktır.

Ekip sözlerine şunları ekliyor:
Crypton'ın ideolojisi ve ana önceliği, kullanıcılarına en yüksek düzeyde özgürlük, güvenlik ve istikrar sağlamak için anonimliği ve gizlilik korumasını tamamlamak için çabalamaktadır.
Crypton (CRP) Nasıl Satın Alınır?

Utopia ekosistemine ait kripto para birimi Crypton (CRP) şu an kripto para borsası ZG.com'da listeleniyor. Yazının yazıldığı sırada 1 Crypton, 0.18 dolardan işlem görmekte.

Sen de Crypton (CRP) kazanmak istersen Utopia'nın Türk kullanıcılarına özel yaptığı yarışmaya bakabilirsin.


Utopia'da Kazandığınız CRP'ler Borsaya Nasıl Transfer Edilir?

Utopia ekosistemi üzerinde Türk kullanıcılarına özel yarışmadan ödül kazandıysanız ya da madencilik ile CRP kazandıysanız, borsaya transfer etmeniz çok kolay!

Öncelikle CRP'nin listelendiği ZG.com'a giriş yapın, yukarıda "Balance" sekmesine girin, CRP coin'i bulun ve deposit'e tıklayın. Karşınıza CRP Deposit adresiniz ve bir TAG gelecek. Bunları kopyalarken dikkat edin, hata olmasın!
Ardından, Utopia uygulamasına giriş yapın, yukarıda uWallet sekmesini göreceksiniz, ona tıklayın. Oradan solda Crypton gönder'e tıklayın.

Karşınıza, aşağıdaki ekran görüntüsünde de göreceğiniz gibi Mevcut bakiyeniz ve diğer alanları göreceksiniz.

Borsada kopyaladığınız Deposit adresini ve TAG'i doğru bir şekilde ilgili yerlere doldurun. Aşağıdaki ekran görüntüsünde ilgili yerleri sizler için belirttik. Ardından işlem önizlemesi diyerek devam edin. İşlem kısa süre içerisinde gerçekleşecektir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version