Resmen 1.1 Milyondan Fazla Ethereum Kilitlendi ❗

Resmen 1.1 Milyondan Fazla Ethereum Kilitlendi

Şu anda Ethereum 2.0 Medalla testnet'i doğrulayan 1,1 milyondan fazla Ethereum stake (kilitli) edilmiş durumda. Aktif doğrulayıcılar da %76 katılımla 36.000'in üzerine çıktı.

Ledger Wallet Kazanmak İçin Tıklayın!

1.1 milyondan fazla test Ether (ETH) token, Ethereum 2.0'ın Medalla test ağındaki doğrulayıcılar tarafından stake ediliyor. (Ethereum 2.0 nedir?)

32 ETH'nin ortalama stake bakiyesi, şu anda neredeyse 38.000 olan doğrulayıcılar tarafından sağlandı. Bu, DeFi'de kilitlenen 8 milyar dolara yaklaşan toplam dolar değerinin yarısına geliyor.

Ethereum 2.0 Testnet'i, Stake ve Güvende Bir Artış Yaşıyor


Ortalama katılım arttı ve şimdi %74'te duruyor. Bu, %66 eşik seviyesinin önemli ölçüde üzerindedir.

Test ağı şu anda neredeyse 38.000 aktif doğrulayıcıya sahip ve toplu olarak medalla'yı doğrulamak için 1.1 milyondan fazla test ETH koydular.

Bloklar saat gibi ekleniyor ve doğrulayıcılar halihazırda stake edilmiş ETH'leri için getiri kazanıyor.

Şu anda Medalla için ETH stake güveni yüksek. Ancak bir test ağı olduğu için mevduat sahipleri çeşitli sorunlarla karşılaşabilir. Herhangi bir tür gerçek değer değişimi olmayacağından, böyle bir senaryoda kod değişiklikleri ve geri dönüşler sorun olmamalıdır.

Halka açık blok zinciri, fikir birliği protokollerini Proof-of-Work'ten (PoW) Proof-of-Stake (PoS)'e değiştirdiği için Ethereum için büyük bir hamle. Bu nedenle, kullanıcıların ve topluluk katılımcılarının yeni kurulumun işleyişini öğrenmesi biraz zaman alacaktır.

DeFi'de Kilitlenen Toplam Değer 8 Milyar Dolara Yakın


Ethereum ekosistemindeki faaliyetin patladığı 2017 yılı gibi görünüyor. O zamanlar ICO'lardı. Şimdi DeFi.

Yazım itibariyle, DeFi'de kilitlenen toplam dolar değeri, 8 milyar dolara çok yakın.



Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version