Ödemelerde Kripto Para Kullanmanın Önemi 🔥 Icrypex'te Kurumsal Hesap Nasıl Açılır?

Ödemelerde İşte Bu Sebeplerle Kripto Para Tercih Edilmeli

2009 yılında hayatımıza giren Bitcoin ve onun öncülüğünde ortaya çıkan diğer kripto paralar ile günlük hayatınızda hiç tahmin edemeyeceğiniz kadar hızlı ve sorunsuz alışverişler yapabildiğinizi ve hatta size ait bir işletmede Bitcoin ve altcoin'leri kullanabileceğinizi biliyor muydunuz?



Hayatımızda her ne kadar hala geleneksel ödeme yöntemleri kullanılmaya devam etsek de Bitcoin ve kripto paraları kabul eden şirketler arasında Microsoft, Twitch, WordPress, Reddit, Bloomberg gibi devasa büyüklükte şirketler var.

Bir işletme kurduğunuzu düşünün ve işletmenizde geleneksel ödeme seçenekleri olan (kredi kartı, nakit) seçenekleri ile ödeme almaya başladınız. Ancak bir baktınız ki ödemelerde sadece kart, nakit ve mümkünse paypal vb gibi seçeneklerle sınırlı değilsiniz. Bitcoin ve kripto para ile ödeme alan işletmeleri araştırmaya başladınız ve sizin de aklınıza yattı. Ancak şüpheci yaklaşmak bu konuda yararınıza olacak; her zaman araştırmalarınız sonucu hareket etmelisiniz. Bu yazımızda ise ödemelerde neden Bitcoin ve kripto paraları tercih etmeyi düşünmeniz gerektiğini anlatacağız.

Elbette kripto paraların belirli riskler barındırdığını da unutmamak gerekiyor.

Bitcoin ve Kripto Paralarla ile Global Pazar Erişimi


Başta lider kripto para birimi Bitcoin ve diğer kripto paraları işletmenizde tercih etmeniz için ilk sebeplerinden biri global pazara çok daha hızlı ve rahat şekilde ulaşabilmenizi sağlamasıdır. Bitcoin, işletmenizin hacmini hem ülke de hem de dünyada büyütmeniz konusunda fırsatlar yaratabilir. Geleneksel sistemlerdeki banka gibi aracı kurumların yüklü transfer işlemlerinizde engelini kaldırabilmekte. 6 Ağustos 2020 tarihinde 1 Milyar dolarlık Bitcoin transferinin sadece 4 dolara yapıldığını hatırlatmak isteriz. Geleneksel sistemlerdeki günlerce bekleme, özel tatiller ve hafta sonu gibi günlerde ödeme yapılamaması zahmetine Bitcoin ve kripto para kullanımı son verebilir, yapılacak olan ödemelerde limit gibi kısıtlanmalara takılmaz ve en başta dediğimiz gibi işlem ücretini çok daha az seviyelere indirebilmenizi sağlayabilir.

Tanıtım


Çağımızda reklam ve tanıtım en küçük işletmeden, en büyük şirkete kadar olmazsa olmaz bir faktördür. İşletmenizin dijital medyada büyük kitlelere erişimini günümüzün popüler kripto paraları ve Bitcoin ile başarabilirsiniz, işletmenize ivme kazandırabilirsiniz. Kripto para kullanımı öncelikle milyarlarca dolarlık büyük bir sektörün parçası kripto para topluluklarının dikkatini çekebilirsiniz.

Geleneksel Ödeme Yöntemlerinin Yavaşlığından Kurtulun!


En başta belirttiğimiz geleneksel ödeme yöntemleri kullanarak işletmenizde önem arz eden para transferleri ve havaleleri yaparken genellikle büyük zaman kayıpları ve işlem ücretleri ile karşılaşacağınızdan bahsetmiştik. Bunu biraz açmak gerekirse eğer işletmeniz uluslararası işletme ise banka havalelerinde büyük sıkıntılar yaşarsınız. Bazen transfer süreleri üç günü bulurken bazen de bir haftaya kadar uzayabiliyor. Hızlı bir kripto para ile bunu birkaç dakikaya kadar indirebilir ve 7/24 yapabilirsiniz. Bu transferleri yaparken hiç transfer ücreti ödemek istemezseniz de Icrypex kripto para borsasını kullanabilirsiniz! Icrypex üyelik işlemleri için tıklayın.

Dilediğiniz gün ve saatte işlem yapamamak geleneksel ödeme sistemlerinin en büyük dezavantajlarından birisidir. Elbette Bitcoin diğer kripto paralara göre işlem hızı düşük olan bir kripto para olsa da geleneksel sistemlerdeki bankalar ile kıyasladığımızda arada müthiş bir uçurum vardır. Kripto paralar inanılmaz hızlı ve sınırsız işlem hacmi ile yalnızca dakikalar içerisinde yer ve zaman fark etmeksizin işlem yapmanızı sağlar.

Yeni Piyasalara Açılma Fırsatı

İşletmenizde hemen hemen dünyanın her yerinde geçerli olan Kripto paraları tercih ederek işletmenizin daha önce ulaşamadığı global pazarlara ulaşabilme fırsatı yakalayabilir ve işletmenizi farklı coğrafyalarda tanıtabilirsiniz.

Bitcoin ve Kripto Paralarda Kurumsal Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

Kurumsal hesap başvurusu için aşağıda sıralanan belgelerin operasyon@icrypex.com adresine mail iletilmesi gerekmektedir.

Kurumsal hesap başvurusu için gerekli belgeler;

1. Vergi levhası
2. Ticaret sicil gazetesi
3. Şirket kaşesi ile birlikte imzalanan, antetli kağıda yazılmış dilekçe
4. İmza sirküsünde beyan edilmiş olan şirket yetkilisinin kimliğinin ön ve arka sureti
5. Şirket imza sirküsü

Daha fazla bilgi için destek@icrypex.com adresine mail iletebilir veya 0850 255 10 79 nolu telefon üzerinden Icrypex'in müşteri temsilcisi ekibine ulaşabilirsiniz.

Bitcoin ve Kripto Para Nasıl Satın Alınır?

Bitcoin ve diğer
 kripto paraları borsalardan satın almak tercih edilen güvenli yöntemlerin başında gelir. Sizler de lider kripto para birimi Bitcoin satın almak için Türk kripto para borsası Icrypex'i tercih edebilirsiniz. Icrypex kripto para borsasından ayrıca Ethereum, Litecoin, Ripple, Stellar, BAT ve BiLira'da alabilirsiniz.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version