1 Milyar Dolarlık Bitcoin, 4 Dolara Transfer Edildi!

1 Milyar Dolarlık Bitcoin, 4 Dolara Transfer Edildi!

1 milyar dolardan fazla Bitcoin, toplam 4 dolarlık bir ücret karşılığında transfer edildi. Nispeten düşük görünmesine rağmen, Bitcoin işlem ücretleri geçen ay %500'den fazla arttı.

1 Milyar Dolarlık BTC 4 Dolara Transfer Edildi


Kripto para birimi alanında balina işlemleri nadir değildir. Temmuz ayının başında birinin 933 milyon dolar değerinde Bitcoin'i (yaklaşık 101.860 BTC) 0.48 dolara taşımıştı. Bu, Bitcoin'in toplam arzının yaklaşık %0,5'ini temsil ediyordu.

Şimdi, benzer oranlarda başka bir işlem kısa bir süre önce gerçekleşti. Whale Alert'e göre, birisi sadece 4 dolarlık bir ücret karşılığında 1 milyar doların üzerinde 92.857 BTC transfer etti.

BTC İşlem Ücretleri Yükseliyor

Bitcoin işlem ücretlerine bakıldığında, son 30 günde muazzam bir artış var.

Bitinfocharts'tan gelen veriler, 5 Temmuz'da Bitcoin ağı için ortalama işlem ücretinin 0,835 dolar civarında olduğunu gösteriyor. Dün aynı metrik 5,35 dolardı. %540'ın üzerinde toplam bir artıştır.

Bu, ağın artan kullanımı ile açıklanabilir. Onaylanmayı bekleyen işlemlerin bayt cinsinden toplam boyutunu görüntüleyen Mempool'a bakın:

1 Milyar Dolarlık Bitcoin, 4 Dolara Transfer Edildi!
7 Temmuz'da sayının 10 milyon civarında olduğunu, bugün ise 48 milyon civarında olduğunu görüyoruz. Başka bir deyişle, işlemlerine öncelik verilmesini isteyen kişiler şu anda madencilere daha fazla ücret ödemek zorunda kalacak.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version