ONT'den Sonra iExec RLC de Google İle Anlaştı! 🔥🔥🔥

ONT'den Sonra iExec RLC de Google İle Anlaştı

Kriptosozluktv.com - Gün içerisinde Ontology'nin Google ile anlaştığını duyurmuştuk ve ONT Coin ciddi bir yükseliş yaşadı, şimdi ise iExec Google ile anlaştı!

iExec az önce resmi hesaaplarından, Google Confidential Computing beta programını açıkladı. iExec, bu programa katılmış olmaktan ve alfa sürümünden bu yana proje üzerinde çalışmaktan gurur duyduğunu ifade etti. iExec, blockchain ile gizli bilgi işlem bağlamında uzmanlık sunacak ve yakın gelecekte Google ile birlikte çalışma ve kullanım örnekleri sunacak.

iExec Bilgi Güvenliği Direktörü şu ifadelerde bulundu:
“ Alfa sürümünden bu yana Google Confidential Computing Programına katıldığımız için son derece heyecanlıyız, Google Gizli Bilgi İşlem, iExec Blockchain tabanlı zincir dışı bilgi işlemde gizliliğin korunması ve güvenilir yürütmeyle ilgili temel endişelerimizi gidermeye yardımcı oluyor. Yakın gelecekte Google ile daha fazla işbirliği yapmak için sabırsızlanıyoruz ”-

Confidential Computing 'Gizli Bilgi İşlem' nedir?

Confidential Computing (CC), hesaplama sırasında kullanılan verileri korumak için 'Execution Environments' (TEE) veya şifreleme mekanizmaları kullanan veri güvenliğini içerir. Yürütme mantığı, TEE donanımının içinde çalışır ve kurcalanmamasını veya değiştirilmemesini sağlar ve güvenilir yürütmeyi garanti eder.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version