Ontology (ONT) Google İle Anlaştı! 🔥🔥🔥

Ontology (ONT) Google İle Anlaştı

Kriptosozluktv.com - Ontology (ONT) resmi hesaplarından son dakika duyurusu paylaştı. Duyuruya göre, Ontology ile Google Cloud Partnerlik anlaşması yapıldı. Program, Ontology geliştirme ekibinin en yeni araçlara ve teknolojiye benzersiz erişim sağladığını ve aynı zamanda daha geniş Google Cloud Partner ekosisteminin desteğinden faydalandığını göstereceği ifade edili. ONT'nin üç projesi Google Cloud ekosistemine kabul edildi ve Ontology'nin Google'ın bulut bilişim hizmetlerini entegre etmek için çalıştığı yeni ve yenilikçi yolların ana hatlarını verdi.

Ontology ayrıca Google'ın Bir Sonraki Canlı etkinliğinde yer alacak. Bugünden itibaren, dokuz haftalık sanal etkinlik Ontology'ye ara oturumlarda, dijital demolarda, Google uzmanlarıyla 1:1'lerde yer alma ve ekosistemin öğrenme ve geliştirme için zengin kaynaklarını keşfetme fırsatları sunacak.

Ontology'nin kurucu ortağı Andy Ji, “Google Cloud ile işbirliği yapmak, blockchain teknolojisini bulut bilişim gibi diğer teknolojik disiplinlerle entegre etmenin gerçek dünyadaki iş değerini gösterme fırsatı sunuyor, bu da blockchain'i ana akıma getirmede hayati bir adım. Bunu kullanın. Ontology'nin Google tarafından yürütülen lider bir küresel projeye katkısı, teknolojik zeka ve geniş endüstri deneyimimizin bir diğer yüksek profilli doğrulamasıdır. Başlamak için sabırsızlanıyoruz." dedi.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version