Kredi Kartı İle Bitcoin Alırken Dikkat! Kredi Kartı İle Bitcoin Nereden Alınır?


Kredi kartı ile Bitcoin satın almak istiyorsanız, kendinize sormanız gereken önemli sorular var. Tüm şartları sağlıyorsanız Türkiye'den kredi kartı ile Bitcoin nereden satın alabilirsiniz? Bu soruları yazımızda sizlere aktarmaya çalışacağız.

Kredi kartı ile örneğin 1000 liralık Bitcoin ya da kripto para alırken 1000 lirayı tekrar yerine koyabilir miyim? Kesin gelecek düzenli bir maaş var mı? Ayda 4000 lira maaş alıyorsunuz, bu 1000 lirayı kesin şekilde yerine koyacağınızı düşünüyorsanız kredi kartı ile alım yapmak sizin için mantıklı olabilir.

Mesela piyasanın size alım fırsatı sunduğun düşünüyorsunuz ve maaşınızla ancak 10 gün sonra Bitcoin alımı yapacaksınız, bunun yerine hemen almak istiyorsanız kredi kartı ile Bitcoin almak sizin için iyi bir fırsat olabilir. Unutmayın, kredi kartı ile Bitcoin almak sonrasında size bir borç olarak dönecek. Ama kredi kartı doğru bir kullanım sonrasında sizlere iyi bir alım fırsatı sunabilir.

Kredi kartı ile Bitcoin satın alırken dikkatli olun!

Kredi kartı ile Bitcoin alma işlemi genel olarak birden çok aşama içeren bir işlem olsa da anlaşılması epey basittir. Ancak nereden aldığınıza çok dikkat etmelisiniz! Kredi kartı ile Bitcoin satın alırken platformun güvenilir olduğuna emin olmalısınız. Aksi takdirde kişisel verilerinizin çalınma ihtimali çok yüksek olacaktır.

Türkiye'den Kredi Kartı İle Bitcoin Satın Alma

Türkiye'den kredi kartı ile Bitcoin ya da altcoin satın almak isterseniz Türk kripto para borsalarından olan Icrypex'i tercih edebilirsiniz. Icrypex ile Bitcoin ve kripto para satın almak çok kolay. Icrypex'te kredi kartı kullanarak doğrudan ve hızla kripto para satın alabilirsiniz. Nasıl mı? "Kredi kartı ile Bitcoin satın al" rehberimize bakabilirsiniz!


Icrypex'ten Bitcoin Satın Al - Ücretsiz Transfer Yap!

Icrypex sizlere 7/24 Bitcoin alım-satım ve istediğiniz yerde, istediğiniz zaman ücretsiz Bitcoin ve kripto para transfer etmenizi sağlayan kolay ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.


Gerçek Zamanlı Bitcoin Fiyatları

Bitcoin ve diğer kripto para fiyatlarını gerçek zamanlı olarak görüntüleyin. Doğrudan Icrypex ile anlık fiyatları ve kripto piyasası hareketlerini takip edin. Kolayca işlem yapın!
Kredi kartıyla veya banka kartıyla ödeme yaparak 50 Dolar gibi bir miktarla kripto para satın almaya hemen başlayabilirsin.
Ledger çekilişi:
Icrypex Telegram:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version