Tether'e Gerek Yok! Icrypex'te Direkt Dolar İle Bitcoin Alıp Satabilirsin!

Icrypex'te Direkt Dolar İle Bitcoin Alıp Satabilirsin

Dünyada ve Türkiye'deki birçok kripto para borsasında özellikle Bitcoin alıp satarken, Bitcoin'in ani düşüşlerinde stabilcoin olan Tether'e geçme ihtiyacı hissedilebiliyor. Peki "Tether nedir?" ve "Tether güvenli midir?"

Tether Nedir?

Tether kısaca USDT, Omni protokolü vasıtasıyla Bitcoin Blockchain’inde ve ERC20 akıllı sözleşmesi olarak Ethereum ağında üretilen ve dağıtılan bir kripto para birimidir. Tether Limited bu kripto para birimini “ABD Doları’na endeksli bir kripto para” olarak duyurmuştur.


Tether'e güvenmek doğru olur mu? Her ne kadar Tether yani diğer adıyla USDT 1 Amerikan dolarına stabil olduğunu iddia edilse de, zamanında 91, 98 Cent gibi düşüşler yaşamıştır. Tether hakkında açılan manipülasyon davaları, hakkındaki çok sert iddialar, gelecekte Tether'in stabil kalıp kalamama konusunda tehlikeler uyandırabiliyor.


Tether'e Mecbur Değilsin, Icrypex'te Direkt Dolar İle Al-Sat!

Türk kripto para borsası Icrypex'te Tether'e güvenmek zorunda değilsin! Direkt Dolar ile Bitcoin ve Altcoin'ler alıp satabilir, kripto paralarınızı sattıktan sonra bankanıza ücretsiz ya da çok düşük bir ücretle dolar çekebilirsiniz ve banka hesabınızdan Icrypex'e çok hızlı bir şekilde dolar yatırabilirsiniz. Ayrıca Icrypex'ten kredi kartı ile Bitcoin satın alabilirsiniz.
Ledger çekilişi:
Icrypex Telegram:
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version