Bitcoin 9.500 Doları Test Ediyor, Altcoin Hakimiyeti Artıyor. Alt Sezonu mu Geliyor? 🔥

bitcoin
Durgun fiyat hareketlerinin ardından, Bitcoin sonunda bir hamle yaptı ve reddedildiği 9.500 dolar seviyesini yeniden test etti. Aynı zamanda, alternatif paraların çoğu dünün etkileyici kazanımlarından sonra hala yeşil durumda, bir altcoin sezonunun yaklaştığı ima ediliyor.

BTC 9500 Doları Test Ediyor


Ssadece saatler önce, boğalar saldırıya geçti ve BTC'nin fiyatı bir anda yükselişe geçti. Bitcoin günlük en düşük 9.220 Dolar (Bitstamp'ta) günlük en yüksek 9.480 Dolar seviyesine çıktı. Teknik açıdan bakıldığında, bu yılın Ocak ayından bu yana ilk kez aylık MACD'DE bir yükseliş ortaya çıktı.

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi Bitcoin yukarı yönlü fiyat gelişimine devam ederse eğer 9.500 dolarlık direnci ve ardından 9.700 dolar'ı geçmesi gerekiyor.

Aksine, Bitcoin 9.300 dolarlık direnci desteğe çevirmeyi başardı. Eğer makul bir fiyat dalışı yapamazsa eğer Bitcoin destek için psikolojik olarak 9.000 dolarlık çizgiye dönüş yapabilir.


50 Dolarlık bonus için tıklayın!

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Bitcoin'in artışı dün en önemli ABD borsa endekslerinden gelen benzer hareketlerle çakıştı. Dow Jones ve S&P 500, yaklaşık %1 oranında artarken, Nasdaq bu hafta başlarında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra daha yüksek kazançlar elde etmeye devam etti.


ABD borsa işlem seansının kapanmasından sonra endekslerin vadeli işlem sözleşmeleri nispeten sakin kaldı ve bu da BTC için daha olaysız bir işlem günü için ipucu verebilir.

Altcoinler İlerlemeye Devam Ediyor


8 Temmuz, altcoin pazarında etkileyici sonuçları doğuran için bir gündü. Bazı varlıklar, özellikle DeFi alanında çift haneli artışlar yaşandı.

Dogecoin (DOGE), bir noktada %50'nin üzerinde bir artışla en etkileyici kripto para oldu.

Bugün daha mütevazı sonuçlara rağmen, yeşil hakim olmaya devam ediyor. Ethereum 247 dolara ve Ripple 0.20 dolara kadar yükseldi. Litecoin, EOS, BITCOIN SV, yaklaşık yüzde iki arttı.

Hafta sonu başlatılan Çin'in Blockchain servis ağına entegre olan Chainlink (LINK), tekrar yükselişe geçti ve dün 6.4 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Son 24 saat içinde bitcoin değeri artsa da, altcoinler piyasa üzerindeki hakimiyetini arttırdı. BTC baskınlık metriği yaklaşık %63.2'e düştü. Şubat sonundan bu yana görülmeyen bir seviye.

Popüler DataDash YouTube kanalının arkasındaki kişi olan tanınmış kripto para birimi içerik yaratıcısı Nicholas Marten, iki yıldan uzun bir süredir ilk kez, “altcoin pazar hakimiyeti için direniş çizgisinin üzerine çıktık.” dedi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version