İngiltere Finansal Davranış Otoritesi Kripto Para Mülkiyetinde Artış Olduğunu Ortaya Koyuyor

İngiltere Finansal Davranış Otoritesi Kripto Para Mülkiyetinde Artış Olduğunu Ortaya Koyuyor
İngiltere'nin Finansal Davranış Otoritesi yaklaşık 2.6 milyon İngiltere tüketicisinin "bir noktada" kripto para birimi satın aldığını tahmin ediyor.

Kripto Para Kartına Başvur, 50 Dolarlık Bonusu Kap!

Finansal Davranış Otoritesi, 30 Haziran'da tüketicilerin İngiltere'deki kripto para pazarlarıyla nasıl etkileşime girdikleri hakkındaki son araştırmasının sonuçlarını yayınladı. Araştırma, 1.9 milyon kişinin, genel yetişkin nüfusun %3.86'sının şu anda kendi kripto para birimine sahip olduğunu söyledi. FCA, bu artışın 2019'daki son FCA tüketici araştırma raporunda %3'ten “istatistiksel olarak önemli bir artış” olduğunu düşünüyor. Finansal düzenleme otoritesi FCA'ya göre İngiltere'de kripto para kullanımı önemli ölçüde arttı.

İngiltere'de 2,6 milyon kişi bir noktada kripto para tutuyor


FCA'nın son raporu, şimdiye kadar herhangi bir noktada elinde kripto para tutan toplam Birleşik Krallık tüketici sayısında 1,5 milyondan şu anki tahmini 2,6 milyon rakamına kadar bir artış olduğunu gösteriyor. Kripto para sahiplerindeki belirgin artış dışında, yetişkinlerin %73'ü geçen yıl sadece %42'ye kıyasla kripto paraları duyduğundan endüstrinin farkındalığı artıyor. FCA araştırmasına göre, şu anda kripto para sahibi olan 1.9 milyonun %75'i 1.000 £ (1.229 $) değerinin altında ve kripto para sahiplerinin %83'ü varlıklarını yabancı kripto borsaları aracılığıyla satın alıyor. 


Kripto para kartı sahipleri endişeliydi, Wirecard'tan sevindiren haber geldi!
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version