TRON 4.0 Lansman Tarihi Belli Oldu! Önemli Gelişmeler Var!

Tron 4.0
TRON (TRX), dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) Dünyanın en büyük 16. kripto para birimine güç veren ağ, 7 Temmuz 2020'de, Büyük Yolculuk adı verilen TRON 4.0 ağ yükseltmesi piyasaya sürülecek. Ekip, 7 Haziran 2020 tarihli bir blog yayınına göre; yeni sürümün, kullanıcılara daha fazla gizlilik, daha hızlı işlem hızı, zincirler arası iletişim desteği ve daha fazlasını sağlamak için TRON blok zincirinde önemli gelişmeler sağladığını söylüyor.

TRON 4.0 Büyük Yolculuk - Great Voyage


Bir diğer önemli gelişme, Justin Sun liderliğindeki TRON ekosistemi, dağıtılmış defter teknolojisi hareketinin daha stabil olmasını sağlamak için blockchain ağını güçlendirdi.

Tron blog yazısında belirtildiği gibi, TRON ekibi, dağıtılmış defter teknolojisi olan Great Voyage 4.0 7 Temmuz'da yayınlanacağı ifade edildi. Bu hareket, ekibin TRON Odyssey dönemini sona erdirdiğini ve Büyükler döneminin başlangıcını işaret ettiğini söylendi.

2018'de TRON blok zincirinin oluşturulmasından bu yana, ekibin üç önemli ağ yükseltmesini yayınlamak için çok çalıştığı ifade ediliyor. TRON 4.0'ın blockchain teknolojisi TRON tarihinde önemli bir rol model olması bekleniyor.

TRON 4.0 Avantajı

İlginçtir ki, TRON ekibi TRON 4.0'ın kullanıcılara daha fazla güvenlik, daha fazla üretkenlik ve enerji verimliliği sunan sanal bir makine tarafından desteklenen ilk akıllı sözleşme gizlilik protokolü olduğunu iddia ediyor.

TRON ana ağının önceki sürümleri yalnızca Traditional Proof of Stake (TPOS) konsensüs algoritması tarafından desteklenirken, TRON 4.0, kullanıcılara sunmak için Delegated Proof of Stake (DPoS) ve Practical Byzantine Fault Tolerance (PBFT) algoritmalarının mükemmel özelliklerini birleştiriyor ve süper hızlı işlem onayları (3 saniye), gelişmiş güvenlik ve daha fazlası.

Dahası ekip, zincirler arası iletişimi ve birlikte çalışabilirliği desteklemesini sağlamak için ağa sağlam bir TICP çapraz zincir protokolü entegre ettiğini söylüyor.

Ethereum'un merkezi olmayan finans dünyasına hakim olduğu bir zamanda (Defi), şu anda mevcut olan neredeyse tüm DeFi dApp'lara güç veren TRON, son güncellemesinin finansal kurumların ve işletmelerin özelleştirilmiş finansal uygulamalarını hızla oluşturmasını sağlayacak kurumsal bir blockchain çözümü ile geldiğini söylüyor.

TRON  ekibi şunları söyledi:

TRON 4.0, yalnızca TRON “Web'in Merkezi Olmayanlaştırılması” vizyonunun tezahürü değil, aynı zamanda gelecek nesiller için finansal altyapı inşasıdır. Sadece dApps oluştururken küçük ve orta ölçekli geliştiriciler için ilk seçenek olmakla kalmayacak, aynı zamanda finans kurumları ve işletmelerin blockchain teknolojisine dokunmaları için bir geçit olacaktır.
Ayrıca; 3 kişiye 50'şer, 50 kişiye 10'ar dolar hediye 
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version