Bitcoin İçin Boğa İfadesi Kullanılırken Altcoinler İçin Bu İfadeler Kullanıldı 🔥

Bitcoin ve Altcoin fiyat tahmini
Bitcoin için boğa koşusu söylemleri artmaya başladı; lakin başta Ripple'ın XRP'si ve diğer altcoin grafikleri bazı kripto para analistlerine göre hala çok kötü görünüyor.

Bir analist Bitcoin'in 8.000 dolar civarında işlem gördüğü dönem olan 2018 yılının ortasında Bitcoin'in 3.200 dolara kadar düşeceğini ifade etmişti. Dünyanın en büyük kripto para birimi BTC tahminden 1 sene bile geçmeden 3.600 dolar seviyesine 12 Mart tarihinde iğne attı.

Bitcoin yazının yazıldığı sırada 9.510 dolar. Ripple (XRP) gibi altcoinler geçtiğimiz hafta güçlü bir yükseliş yaşadı. Genel olarak bakıldığında geçen haftanın en düşük seviyelerinden %10 civarında yükselerek piyasa lideri BTC'nin yükseliş performansına rakip oldular.

Yine de bazı kripto para analistleri önde gelen kripto para birimlerinin grafiklerine göre düşüş bekliyorlar. Grafikler, söz konusu altcoinlerin, olası bir iyileşmeden önce %10-20'lik bir düşüşün ardından baş ve omuz düzeltmeleri yaşanacağı ifade edilmektedir. Altcoinler aynı zamanda bir Elliot Wave düzeltmesi yaşıyor ve bu da düşüş ihtimalini arttırdığı ifade ediliyor. XRP, EOS, BCH ve LTC grafikleri, alandaki diğer önde gelen yorumcular arasında altcoinler üzerindeki düşüş hissi yarattığı ifade edildi.

Önde gelen kripto para analistlerinden olan Josh Olszewicz, 15 Mayıs'ta Bitcoin'in hakimiyet şemasında golden cross yaşandığını söyledi. Piyasanın 50 günlük hareketli ortalaması ve 200 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıktığında golden cross oluşuyor. Bu tür kalıplar, analiz edilmekte olan piyasada yukarı doğru yaklaşmanın bir göstergesi olduğu söylenebilir.


Josh Olszewicz ayrıca sözlerine şu şekilde devam etti:


En az dört altcoinin düşmesini beklemekte. Ancak bazıları XRP'nin şu anda en düşüşlü görünüme (nispeten konuşma) sahip.
Kripto para yatırım fonu Bitazu Capital'in kurucu ortağı Mohit Sorout, XRP geçen ay BTC'ye karşı önemli bir desteğin altına düştüğünde düşüş eğilimini gösterdi.

Ayrıca; %50 indirimli Cardano satışı fırsatı!
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version