Bitcoin 10.000 Dolar'ı Geçti! BTC Daha da Yükselir mi? 🔥

Bitcoin 10.000 Dolar'ı Geçti! BTC Daha da Yükselir mi?
Haziran ayı, lider kripto para birimi Bitcoin'e yeni titreşimler getiriyor. Mayıs ayı boyunca 10.000 dolarlık direnç seviyesini ve azalan trend çizgisini kırmak için yapılan beş başarısız girişimden sonra, nihayet Haziran ayının ilk günü 10.000 doların üstüne çıkış gerçekleşti.

Bitcoin fiyatı büyük direnci kırdı ve çoğu borsada 10.500 dolar'a kadar ulaştı. Bu satırları yazarken, Bitcoin biraz geri çekildi ve şimdi 10.100 dolarlık seviyesinin üzerinde güvenli bir şekilde işlem görüyor.

Yarılanma olayından sadece birkaç gün önce 7 Mayıs 2020'de 10.000 dolara iğne atıldı. Ancak, kripto para birimi uzun süre tutmadı ve sonraki günlerde hızlı bir şekilde 8 bin dolara kadar düştü.

Bitcoin 10.500 dolar fiyatına ulaştığı gün olan 13 Şubat 2020'den beri en yüksek seviyesini kaydediyor.

Bitcoin geçtiğimiz aylarda dalgalı zamanlar yaşarken, ulaşılan en düşük fiyat 12 Mart 2020'de 3650 dolar seviyeleri oldu. Bitcoin'in oynaklığı küresel piyasalarla korele olurken, Wall Street Mart ortası zirvesinde %30 civarında değer kaybetti.

Şimdi, NASDAQ'ın Şubat ayının tüm zamanların en yüksek seviyelerinden beri V şeklindeki iyileşmesini takiben, Bitcoin nihayet 5 basamaklı sayıları yeniden yakaladı.

BTC'nin Sonraki Olası Ana Hedefleri


Bitcoin şimdi 10.500 dolar gibi muazzam bir direnç seviyesiyle karşı karşıya, ki bu da Şubat ortasından itibaren 2020'nin en yükseği.

Bitcoin'in yukarıda kırılması durumunda, bir sonraki hedefler 10.600 $, 10.800 $ ve 11.000 $ olacaktır.


Bugünkü 1000 doların üzerindeki devasa hareketten sonra, sağlıklı bir düzeltme de bir seçenektir: Destek seviyeleri 10.000 $ 'dır, Bitcoin fiyatı 10.000 $ ve hatta bir kez daha 9800 $'ı tekrar test edebilir.

Teknik göstergeler: burada belirttiğimiz gibi, RSI'nın ilgili azalan çizginin üzerindeki kopması ile birlikte, her iki grafikte de görüldüğü gibi, söz konusu azalan trend çizgisinin bir patlaması ve Bitcoin yeni yılın en yüksek seviyesine ulaşabilir.

Sadece son iki gün içinde, Bitcoin'in piyasa değeri 10 milyar dolardan fazla artarken, altcoinlerin değeri hakimiyetin artmasının ardından Bitcoin göre düştü.

Toplam Piyasa Değeri: 284,9 milyar dolar
Bitcoin Piyasa Değeri: 186 milyar dolar
BTC Dominance : %65.3


BTC / USD 4 Saatlik Grafik
BTC / USD 1 Günlük Grafik
Kripto Sözlük Son Videosunu İzlemeyi Unutmayın!
Ayrıca; Bitcoin İçin Boğa İfadesi Kullanılırken Altcoinler İçin Bu İfade Kullanıldı 🔥
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version