Avustralya Postanelerinde Bitcoin Satışı Başlıyor!

Avustralya Postanelerinde Artık Nakit İle Bitcoin Satılacak
Son raporlara göre, Avustralyalılar artık BTC almak için ülkenin Postanelerinde ödeme yapabilirler. Bu, Australia Post ile yerel kripto para borsası Bitcoin.com.au arasında yeni kurulan bir ortaklığın sonucu.

Avustralya Postanelerinde Bitcoin


Avustralya Posta ve ülkenin yerel kripto para borsası Bitcoin.com.au bir ortaklık içine girdiği. İnsanların doğrudan postanelerden BTC satın almak için nakit ve EFTPOS ödemelerini kullanma fırsatı doğuracaktır.

Avustralya ve dünyadaki birincil kripto para birimi Bitcoin için önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Şirketin çabalarının, Avustralyalılar için Bitcoin alımlarını kolaylaştırmaya ve güvence altına almaya yönelik olduğunu da sözlerine ekledi.

Arians, birçok vatandaşın bir Avustralya Postanesi'nde Bitcoin için ödeme yapmayı çevrim içi para transfer etmekten daha güvenli olduğuna inanıyor. Bu nedenle, bu ortaklık ülkede kitlesel olarak benimsenmesine önemli ölçüde yardımcı olabilir. Raporda şu anda 500.000 ile bir milyon arasında Avustralyalı'nın dijital varlıklarının sahibi olduğu tahmin ediliyor.

Australia Post'un İşletme ve Devlet Finansal Hizmetler Başkanı Susan Nicholson, her zaman en son teknolojiyi uygulamaya ve hizmetleri mümkün olduğunca çok kişiye erişilebilir kılmaya çalıştıklarını söyledi.

“Post Billpay, 20 yılı aşkın süredir Avustralya'nın en güvenilir fatura ödeme yöntemlerinden biri olmuştur. Artık Bitcoin faturalarının postanede ödeme yapma yeteneğini sunmaktan memnuniyet duyuyoruz, bu da kimlik doğrulaması ve faturalandırıcının gerçek zamanlı fatura ödeme onayını sunan bir ürün geliştirme ile birlikte gelecek. ”

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version