The Bitcoin Family! Evi Barkı Satıp 2017'de Bitcoin Alan Aile 😲

icrypex
39 yaşındayken Didi Taihuttu Hollanda'da bulunan evini mobilyalarıyla birlikte sattı. Ayrıca bununla kalmayan Taihuttu, motosikletini ve 3 arabasını satarak tüm geliriyle 2017 yılında Bitcoin satın aldı. 'Bitcoin' herhangi bir merkez bankayla ilişkisi olmayan lider kripto para birimi ve özellikle 2017 yılında büyük boğa koşusundan beri birçok yatırımcının gözdesi durumda. Evi barkı satıp Bitcoin alan Taihutto ailesi, yerini dolduramayacağı fotoğraf albümleri, laptop, birkaç hatıra gibi şeyleri yanlarına aldılar.

The Bitcoin Family Taihuttu Türkiye'deydi!

Evi barkı satıp Bitcoin alan 5 kişilik Taihuttu ailesi, 2019 yılında Türkiye'deydi. Didi ve Romaine Taihuttu; kızları Joli, Juna, Jessa Bitcoin ve Blockchain hayatımızı nasıl değiştiriyor etkinliğine katılmak için Türkiye'ye ziyarete gelmişlerdi. "Sharing is Caring" (Paylaşmak Önemsemektir) mottolarıyla dünyayı gezmeye devam ediyorlar. 😊

Başlangıçta bir Bungolovda yaşamaya başlayan Taihuttu ailesi, 5 kişi 50 metrekarelik bir eve sığmak zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Bali gezilerinden döndükten sonra çok düşündüklerini ve "Hadi hayatımızı değiştirelim!" diyerek hemen hemen tüm varlıklarını satıp Bitcoin'e yatırmışlardı.

Hisse senetleri değil de neden Bitcoin?

Didi 
Taihuttu'ya hisse senetleri yerine neden bankaları tercih ettiği sorulduğunda ise 2017 yılında şu yanıtı verdi: "Bankaların işini iyi yaptığını düşünmüyorum. Faizlerden kaynaklı olarak banka hesabınızdaki paramızdan çok az kazanabiliyoruz ve hatta banka hesabınız olduğu için bankaya bir de ödeme yapmak zorundayız. Bu çok saçma! Hollanda ya da Almanya'da bizim için işler hala iyi gitse de Yunanistan'a, Bolivya'ya, Venezuela'ya bir bakın. Bu ülkeler paranın hiçbir değerinin kalmadığı yerler haline geldi. İnsanlar birden bire günde 25 Euro'luk para çekebilir hale geldiler, kendi hesaplarından! Bu delilik! Bence kripto paralar bu kurumlara iyi bir alternatif."


Siz de Bitcoin Almak İsterseniz Icrypex'e Gelin!

Lider kripto para birimi Bitcoin yani kısa adıyla BTC satın almak isterseniz Türk kripto para borsası Icrypex'i tercih edebilirsiniz. 7/24 ulaşabileceğiniz uzman kadrosu ile sizlerin yanında. Ayrıca anlık olarak Icrypex'e Telegram kanallarından da ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/icrypextelegram

2 Şanslı Kişiye Ledger Hediyehttp://bit.ly/LedgerMayısCekilisi

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version