Telegram ABD'li Yatırımcıların Projeden Ayrılmalarını İstedi 🔥

Telegram ABD'li Yatırımcıların Projeden Ayrılmalarını İstedi
Geçtiğimiz hafta şifreli mesajlaşma devi Telegram, Blockchain projesini bir yıl daha geciktireceğini duyurdu. Telegram şimdi ABD'li yatırımcılara %72 para iadesi kararı alarak projeden ayrılmalarını söylüyor.

Pazartesi günü şifreli mesajlaşma uygulaması Telegram, Amerikalı yatırımcıların bir yıl daha bekleyemeyeceğini ve Nisan 2021'de %110 kredi iadesi seçeneği için uygun olmadığını söyledi. Rus haber yayını The Bell, Telegram yazıda maalesef, ABD'den yatırımcıların devletleri göz önüne alındığında ve daha sonra ilgili yetkililer ve avukatlar ile yapılan görüşmelere dayanarak, %110 geri ödeme seçeneğinin geçerli olmadığı sonucuna vardı.

Ayrıca; Türk şirketinden kripto para; ışıklar coin

Telegram'ın ABD'li yatırımcılarına gönderdiği bildiriye göre şirket, ülkedeki belirsiz bir düzenleyici tutum nedeniyle %110 geri ödeme teklifini ABD'li yatırımcılara sunmuyor. Telegram, 2018'de ABD SEC ile yasal bir savaşta. Telegram, ICO'sunda 1.7 milyar doların üzerinde para biriktirmişti. US SEC, şifrelenmiş mesajlaşma devine karşı davayı, geçen yıl Ekim ayında token'ını yayınlamasından sadece birkaç hafta önce yaptı.

Telegram, Blockchain projesi için yasal sorunla karşılaşmaya devam ediyor.
Şifreli mesajlaşma devi, Bockchain projesi ve kripto para birimi konusunda ABD düzenleyicilerle yasal sıkıntılarla karşı karşıya. ABD mahkemesi daha önce Telegram'ın ABD'de veya herhangi bir ülkede token yayınlamasına izin verilmeyeceğini söylemişti. Şimdi, Telegram TON projesinin başlatılmasını bir yıl daha yani Nisan 2021'e kadar erteledi, ABD'li bir hakim SEC ile olan davası çözülene kadar şirketin projeye devam edemeyeceğine karar verdi. Ancak şirket tüm yatırımcılara iki seçenek sundu . İlk seçenek ya hemen %72 geri ödeme almak veya ikinci seçenek Nisan 2021'e kadar beklemek ve orijinal yatırımları krediye dönüştürerek %110 almaktı. Telegram, borcunu hisse senedi satışı ile karşılamayı planlıyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version