Stellar Lumens Nedir ve Nasıl Satın Alınır? (XLM)

icrypex
Kripto para birimi Stellar, en basit şekliyle paranın güvenli, neredeyse masrafsız olarak transferini sağlamak amacıyla geliştirilmiş ve kripto paranın hızlı hareket etmesini sağlayan ödeme altyapılarıyla banka ve kullanıcıları birbirlerine entegre eden bir platformdur. Stellar, 2014 yılında platform ile aynı ismi taşıyarak çıkmıştır.  Sonraki sene ise Stellar ağına köklü güncelleme gelerek Lumens olarak adlandırılmaya başlamıştır. Lumens, Stellar ağının kripto para birimidir.

Stellar Nasıl Çalışır?


Stellar ağında yer alan herkesin erişimine açık olan kayıt defteri, Blockchain teknolojisi gibi dağıtık ve global bir veritabanında sunulmaktadır. Stellar ağında işlem yapılabilmesi için cüzdanlarda minimum miktarda XLM bulunması gerekiyor. Bu miktar ise 0.5XLM (Lumens) şeklinde belirlenmiştir.

Stellar Lumens (XLM) Cüzdanı ve XLM Depolama


Stellar Lumens saklama işlemi mobil şekilde, çevrim içi ya da kağıt cüzdanlarda saplanabilir. Stellar'ın resmi web sitesinde belirlenmiş olan 3. parti cüzdanlar da kullanılabilmekte. Yanınızda taşımak amacıyla kullanmak istiyorsanız mobil ve çevrim içi cüzdanları kullanabilirsiniz. Önemli bir detaya atlamamak gerekiyor; kullanmayı tercih ettiğiniz Stellar cüzdanı size özel anahtarı veya 12 - 24 kelimelik özel anahtar kelimeri verdiğine emin olmanız gerekmekte.


Ayrıca; Icrypex desteğiyle 2 Ledger Wallet hediye!

Kripto para birimi XLM'i internet ortamında taşımak istemiyorsanız Ledger gibi güvenli bir donanım kullanmanızı öneririz.


Stellar Lumens (XLM) Nasıl Satın Alınır?

Kripto para birimi Stellar satın alabilmeniz için Türk kripto para borsalarından Icrypex'i kullanabilirsiniz. Düşük komisyon, ücretsiz transfer fırsatı, 7/24 çağrı merkezi, ayrıca Telegram kanalları üzerinden anlık iletişim imkanı sunarak kullanıcılarını bilinçli birer yatırımcı haline getirmeyi amaçlayan eğitimleri sayesinde özellikle yeni başlayanlar için doğru bir başlangıç noktası olabilir.


Icrypex'ten banka transferi ile Stellar, Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, BAT, MenaPay ve BiLira gibi kripto paraların alım satımı ve transferini ücretsiz şekilde gerçekleştirebildiğiniz gibi Icrypex'ten Papara aracılığı ile de kripto paralar satın alabilirsiniz.


Icrypex'in Telegram kanalına katıl! http://bit.ly/icrypextelegram
Ayrıca, Icrypex web sitesi: http://bit.ly/LedgerMayısCekilisi
icrypex

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version