Satoshi Nakamoto Harekete mi Geçti? Bitcoin Cüzdanında Hareket Var! 🔥🔥🔥

Satoshi Nakamoto Harekete mi Geçti? Cüzdanında Hareket Var!
Kriptosozluktv.com - 2009 yılından beri hiçbir hareket gözlemlenmeyen bazı Bitcoin cüzdanlarda hareket olduğu gözlemlendi.

Bitcoin'in ortaya çıktığı 2009 yılında üretilen ve 11 yıldır hiçbir hareket olmayan BTC cüzdanlarında hareket tespit edildi. Kime ait olduğu kesin şekilde bilinmeyen ama Satoshi Nakamoto’ya ait olabileceği iddia edilen ve 11 yıldır hiçbir şekilde hareket görülmeyen bir Bitcoin cüzdanından 40 BTC’nin aktarıldığı görüldü.

2009 Şubat ayından beri hareket olmayan cüzdanda hareket tespit edildi. Bu tarihte Bitcoin sahibi olan iki kişi tahmin ediliyor; bunlar Satoshi Nakamoto ve Hall Finney. Hall Finney'in hayatını kaybettiğini düşünürsek Satoshi Nakamoto'nun 40 Bitcoin aktardığı ihtimali yükseliyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version