Ripple, XRP'nin Tüm Zamanların En Düşük Satışını Bildirdi 🔥

Ripple, XRP'nin Tüm Zamanların En Düşük Satışını Bildirdi
Ripple Labs, 2020'nin ilk çeyreğinde XRP satışlarında önceki çeyreğe göre %87 düşüşle en düşük XRP satışını bildirdi.

Blockchain ödeme firması Ripple Labs, yerel kripto para birimi XRP'sinin 2020'in 1. çeyreğinde en düşük satışını bildirdi. 2020'nin ilk çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre XRP satışlarında %87 düşüş oldu. Ripple Perşembe günü, bu yılın ilk çeyreğinde toplam 1.75 milyon dolar değerinde XRP sattığını, 2019'un dördüncü çeyreğinde ise 13.08 milyon dolarlık XRP sattığını açıkladı.

XRP'nin satışındaki keskin düşüş, doğrudan kurumsal satışlardaki düşüşün yanı sıra Ripple'ın programlı satışlarında, yani kripto para borsalarına yapılan XRP satışlarında devam eden bir duraklamanın sonucudur. Blockchain ödeme firması, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya dahil stratejik bölgelerde XRP satışları için sadece tezgah üstü (OTC) kanalına odaklandığını söyledi. XRP satışları, programlı kripto para biriminin borsalara satışını duraklattığı 2019'un üçüncü çeyreğinden beri düşmeye devam etti. 2019'un son çeyreğinde, toplam XRP satışı %80 azaldı. 

Programlı satışlar, XRP'nin satış hacimlerinin çoğunu oluşturuyor

2019'un ikinci çeyreğine kadar, programlı satışlar Ripple satış hacimlerinin çoğunu oluşturdu. Ancak Blockchain ödeme firması, şişirilmiş hacimlerin raporları nedeniyle bu programlı satışlardan ayrılmaya karar verdi. Bu yılın başlarında Ripple, sahte hacim gibi sektörde kalmaya devam eden kıyaslama zorluklarını değerlendirmeye devam edeceğini söylemişti. Ripple'ın XRP'si bu yılın çeyreğinde satışı, bu sayıları 2016'nın 4. çeyreğinde raporlamaya başladığından bu yana en düşük seviyededir.


Ayrıca; Türk Kripto para borsası kapanıyor!
Bu arada, XRP fiyatı bir önceki çeyrekte 0.1928 dolara kıyasla ilk çeyrekte yaklaşık  9 düşüşle 0.1763 dolara geriledi. Ripple, üç aylık raporunda, 2019'un 4. çeyreğinden 2020 yılının ilk çeyreğine kadar RippleNet'in Talep Üzerine Likidite hizmetinin işlem hacminde üç kat arttığını ve işlem gören dolar değerinin %294'ten fazla arttığını bildirdi.


Kripto para haber sitesi Kripto Sözlük TV'yi Google Haberler'de de takip etmeyi unutmayın 😊 http://bit.ly/googlenewskriptosozluk
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version