Dikkat: Türk Bitcoin Borsası Kapanıyor ❗

bitcoin borsası kapanıyor
Kripto para haber sitesi Kripto Sözlük TV, 11 Aralık 2019'da Bitmatrix'in kapanacağını duyurmuştu. Şimdi ise Türkiye'de bir Bitcoin borsası daha kapanma kararı aldı. Borsabit kripto para borsası tarafından yapılan açıklamanın tam metni ise şu şekilde oldu:

Değerli Kullanıcılarımız,

Borsabit.com'un işleme açıldığı tarih olan 18.12.2017 tarihinden çok önce geliştirme sürecine başladığımız ve Eflatun Yazılım olarak büyük emek verdiğimiz projemiz olan Borsabit'i üzülerek kapatma kararı aldık.

Borsabit bir kripto para borsası olarak devam etmeyecek ancak Eflatun Yazılım kriptopara borsası yazılımları yapmaya devam edecektir.

Borsabit site ve mobil uygulamaları 01.05.2020 tarihinde alım-satım işlemlerine kapatılacaktır.

Kullanıcılarımız bakiyelerini 07.05.2020 tarihine kadar site ve mobil uygulamalar üzerinden çekebilirler.

Bu tarihten sonra TL bakiyelerini çekmeyen kullanıcılarımızın bakiyeleri sistemde kayıtlı olan ya da para yatırırken kullandıkları IBAN numaralarına iade edilecektir.

Yine bu tarihten sonra Kriptopara bakiyelerini çekmeyen kullanıcılarımızın bakiyeleri güncel kurdan TL'ye çevrilerek sistemde kayıtlı olan ya da para yatırırken kullandıkları IBAN numaralarına iade edilecektir.


Ayrıca; %50 indirimle Bitcoin nasıl alınır?

Kripto para borsası Borsabit'in kapanma kararından sonra kullanıcıların ilk merak ettiği konu borsa üzerindeki fiat ve kripto paraları ne yapacağı oldu. Borsanın açıklamasına bakıldığında kullanıcılar 07.05.2020 tarihine kadar paralarını çekebileceği yönünde oldu.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version