Ripple Kurucu Ortağı Günlük 400.000 Dolar XRP Satıyor 😲

Ripple Kurucu Ortağı Günlük 400.000 Dolar XRP Satıyor
Geçen hafta, kripto para birimi XRP mevcut durumunda ne kadar zayıf olduğunu daha fazla gösterdi; çünkü analistler hafta kapanışının aşağı doğru hareketler için kapıyı açtığını gördü.

Ripple kurucu ortağı Jed McCaleb'in satış yöntemlerine ilişkin veriler, kripto para birimi XRP üzerindeki baskıyı artırmaya devam ediyor ve ayrıca önümüzdeki aylarda ve hatta yıllarda önemli bir zayıflık yaşamaya devam edeceği ifade ediliyor.

Birçok yatırımcı, XRP'nin 2019'daki inanılmaz zayıf performansını Ripple'ın üç aylık kripto para satışlarına bağladı, çünkü XRP'nin üzerinde önemli satış baskısı yarattı.

Şirket bu satışları şimdi durdurmuş olsa da, yeni veriler Ripple'ın eski kurucusu Jed McCaleb'in her gün yaklaşık 400.000 dolar XRP sattığını gösteriyor.


Ayrıca; Türk şirketinden kripto para: Işıklar Coin

McCaleb'in muazzam satışı ilk olarak cüzdan adresinden giden işlemleri izleyen ve Nisan ayında günde 1.8 milyon XRP sattığını keşfeden TheCryptoAssociate tarafından bildirildi.

Giden tüm işlemlerin aynı hedef cüzdanına sahip olduğunu tespit ettik. Daha spesifik olarak, bir Bitstamp adresi. Borsaları analiz ettiğimizde XRP'nin USD cinsinden işlem gördüğünü tespit ettik. Cüzdan şu anda 8 milyon dolardan fazla USD içeriyor.
McCaleb'in XRP üzerindeki günlük satışlarının baskısı, teknik gücü azalmaya başladıkça artmaktadır. 
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version