Ripple CEO'su Çin'in Gerisinde Kalmaya Başlayan ABD'yi Kripto Paralara Davet Ediyor

Ripple CEO'su Çin'in Gerisinde Kalmaya Başlayan ABD'yi Kripto Paralara Davet Ediyor
Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, ABD düzenleyicilerini, kripto para yeniliği açısından Çin'in gerisinde kaldığı için dijital para birimlerini artırmaya ve kucaklamaya çağırdı.

Ripple Labs'in CEO'su Brad Garlinghouse, ABD dijital düzenleyicilerini, ülke dijital para birimi yeniliğinde Çin'in gerisinde kaldığı için kripto para yeniliğini kucaklamaya çağırdı. Çin, bazı şehirlerde dijital yuan'ını gerçek dünyaya hazırlamak için pilot testleri gerçekleştiriyor. Merkez bankası dijital para biriminin geliştirilmesine devam ediyor. Bu dijital yuan denemeleri McDonald's, Subway ve Starbucks gibi ortakları içeriyor ve Çin'in dört büyük şehrinde gerçekleştiriliyor.

Ripple CEO'su ABD yetkililerini dijital para birimindeki yenilikleri benimsemeye çağırıyor

Çin ve ABD arasındaki ticaret gerilimleri alarm seviyesine ulaşırken, XRP'nin arkasındaki Ripple şirketinin CEO'su Brad Garlinghouse ABD'li düzenleyicileri dijital para birimlerine bakmaya çağırıyor. İki bölümlü bir tweet'te CEO, “Çin'in Dijital Para Birimi Doların Gücünü Azaltabilir mi?” Daha önce de belirtildiği gibi, Çin merkez bankası, COVID-19 sonrası için DC / EP olarak adlandırılan merkez bankası tarafından verilen dijital para birimi üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Dijital yuan girişiminin beş yılı aşkın süredir çalışmaları devam ediyor ve Çin Halk Bankası bunu gerçeğe dönüştürmeye artık çok yakın. Endüstriden birkaç uzman, Çin dijital yuan'ının ABD Doları'nın zaten zayıflamış olan küresel hakimiyetini tehdit edebileceğine inanıyor.

“Çin'in fiat ve kripto para ödemeleri üzerindeki tutumu güçleniyor.”

Ripple CEO'su Brad Garlinghouse, ABD dijital para yeniliği konusunda şikayetçi olmaya devam ederken, Çin'in hem kripto para hem de fiat ödemeleri üzerindeki tutuşunun güçlendiğini söyledi. Ripple CEO'su, özellikle Ripple'ın dijital para birimi XRP için kripto para endüstrisinde düzenleyici netliğin güçlü bir savunucusudur. Ripple Labs, Washington DC'de bir ofis açan kripto para ile ilgili ilk şirketti ve böylece milletvekilleri ile daha yakın bağlar kurabildi. Garlinghouse, XRP gibi kamu dijital para birimlerinin ABD'den veya küresel finansal gözetimden muaf olmadığını iddia ediyor. Kripto para şirketi yöneticilerinin kendilerine karşı değil düzenleyicilerle çalışmak istediğini vurguladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version