BAE Merkezli RAKBank'tan Ripple Hamlesi!

RAKBank'tan Ripple Hamlesi
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli RAKBank, sınır ötesi ödeme yollarını, Ripple'ın Blockchain teknolojisini kullanarak Bangladeş koridoruna genişletiyor.

Blockchain ödeme firması Ripple, BAE'nin en büyük 9. bankasının yeni bir Bangladeş koridorunda hızlı sınır ötesi ödemeler yapmasına yardımcı olmak için seçildi. RAKBank, Bangladeş merkezli Bank Asia ve RAKBank'ın Pazar günü yaptığı açıklamada, kullanıcıların iki kurumdaki hesaplar arasında 24 saat içinde para transferi yapmalarına izin vereceğini açıkladı. RippleNet'in Blockchain teknolojisi, bu girişim için bankanın kendi RAKMoney Transfer hizmetine entegre edildi. RippleNet 300'den fazla üyesi olan küresel bir ödeme ağıdır. Ayrı kurumlar ve para birimleri arasında köprü görevi görerek ödeme piyasalarından faydalanmayı amaçlamaktadır.

Kullanıcılar 30 Haziran'a kadar ücretsiz olarak para gönderebilir


BAE bankasının duyurusu, hizmetin Ripple ile yakından ilişkili olan ve RippleNet kullanıcıları için bir seçenek olan XRP kullanıp kullanmadığını belirtmedi. Bangladeş'e yapılan bu yeni anında havale çözümü, devam eden pandemi sırasında ücretsiz olacak ve müşteriler ailelerine evlerine hızlı bir şekilde para gönderebilecekler. Bu koridor için havale hizmeti 30 Haziran'a kadar kullanıcılar için ücretsiz durumda.


RAKBank CEO'su Peter England, teklifin, “kapsamlı bir havale çözümü” sağlayarak, devam eden salgının yol açtığı zorluklar nedeniyle Bangladeşli göçmen topluluğuna “gönül rahatlığı” getirmeyi amaçladığını söyledi.


Ayrıca; Işıklar Coin Teknik Analizi
Birleşik Arap Emirlikleri merkezli RAKBank, sınır ötesi ödeme yollarını, Ripple'ın Blockchain teknolojisini kullanarak Bangladeş koridoruna genişletiyor.
Ripple geçen yıl Finastra ile ortaklık kurdu

Geçen yıl Ekim ayında Ripple, fintech firması Finastra ile işbirliği yaptığını açıkladı. Ripple'ın Blockchain tabanlı platformunu kullanan Finastra kullanıcıları, artık XRP kripto para birimini kullanan küresel bir ödeme ağı olan RippleNet'te 300'den fazla iş ortağıyla bağlantı kurabilir. RippleNet kullanıcıları, şirkete göre Finastra'nın yılda milyonlarca işlem gerçekleştiren bankacılık ortaklıklarına da erişebiliyor. Ripple, Blockchain teknolojisini kullanarak küresel ödemelerin verimli ve hızlı bir şekilde aktarılmasına yardımcı olmak için birkaç fintech şirketi ve bankasıyla işbirliği yaptı. Blockchain ödeme platformunun kripto parası XRP bir sınıf davayla karşı karşıya.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version