Lamborghini Blockchain Teknolojisini Kullanacak! 💪

Lamborghini Blockchain Teknolojisini Kullanacak Dijital Pul
Blockchain teknolojisinin sayısız faydalarından yararlanmak isteyen bir başka büyük şirket çıktı. İtalyan lüks spor otomobil ve SUV markası Lamborghini, birimlerinin her birine benzersizlik kazandırmak için Blockchain tabanlı tahsil dijital pulların piyasaya sürüldüğünü duyurdu.

Lamborghini Blockchain Bandwagonuna Katıldı


Lamborghini ilk koleksiyon dijital damgasını Bitstamps ile işbirliği içinde başlattı, otomobil üreticisi duyuruyu.

Konuya yakın kaynaklar, Lamborghini'nin “Automobili Lamborghini Collection” adı verilen koleksiyon dijital pulları dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) olan Blockchain ile güçlendirilecek. Ãœreticiye göre koleksiyon, en ikonik lüks otomobil markalarına adanmış bir dizi koleksiyon dijital pul olacak.

Özellikle, Automobili Lamborghini Koleksiyonundan ilk dijital pul, Mayıs 2020'de İtalyan üretici tarafından açıklanan yeni bir model olan Huracan EVO RWD Spyder'a adanmıştır.

Daha önce de belirtildiği gibi Lamborghini, dijital koleksiyonları başlatmak için Bitstamps DLT tahsilât şirketi ile ortaklık kurdu. Kullanıcılar, iOS işletim sisteminde Bitstamps.app'ı indirerek ilk Huracan EVO RWD Spyder damgasını indirebilir. Bildirildiğine göre, damga en fazla 20.000 adet olacak şekilde sınırlı sayıda olacak.

Bu dijital pullar hakkında bilgi veren Lamborghini yetkilileri, bunların tam olarak bir kağıt pul gibi satın alınabileceğini, toplanabileceğini veya satılabileceğini söyledi. Bitstamps.app, Huracan EVO RWD Spyder damgasının fiyatını 9.90 Euro olarak kaydetti.

Blockchain, Otomobil Firmaları Arasında Daha Popüler Oldu


Nispeten kısa bir sürede, Blockchain teknolojisi varlığını birçok sektörde hissettirdi. Otomobil üreticileri, DLT'nin müşterilere daha iyi ürün ve hizmetler sunmalarına yardımcı olmakla kalmayıp aynı zamanda operasyonlarını düzene koymalarına ve maliyetten tasarruf etmelerine yardımcı olma potansiyelini araştırmaktadır.

Kriptosozluktv.com tarafından bildirildiği gibi, geçen yıl Ekim ayında, ABD merkezli otomobil devi Ford, Blockchain teknolojili test sürüşlerine başlayacağını duyurmuştu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version