JPMorgan Uyarıyor: Dijital Paralar ABD'ye Yıkıcı Etki Yaratabilir

JPMorgan Uyarıyor: Dijital Paralar ABD'ye Yıkıcı Etki Yaratabilir
JPMorgan Chase & Co.'daki analistler, dijital para birimlerinin yıkıcı potansiyelinden Amerika Birleşik Devletleri'nden daha fazla kaybedecek başka bir ülke olmadığı konusunda uyardılar.

ABD'nin en büyük bankasındaki analistler JPMorgan Chase & Co., dijital para birimlerinden en çok ABD'denin zararlı çıkacağı konusunda uyardılar. Bloomberg raporuna göre, JP Morgan'ın ABD faiz oranı türevleri stratejisi başkanı Josh Younger ve ABD baş ekonomisti Michael Feroli, dijital para birimlerinin yıkıcı doğasının ABD'ye en fazla zarar verebileceği konusunda uyardı.

Dijital para birimleri ABD dolarının küresel hakimiyetini bozabilir

JPMorgan Chase & Co'daki analistler, bunun öncelikle ABD doları hegemonyası etrafında döndüğünü yazdı. Küresel rezerv para birimini ve uluslararası mal ve hizmet ticareti alış verişini sağlamak büyük avantajlar sağlar. Ancak analistler, doların yakın zamanda küresel rezerv para birimi statüsünü kaybedeceğini öngörmüyorlar. Ancak, ticaret anlaşması ve SWIFT sistemi de dahil olmak üzere, paranın hakimiyetindeki epey zayıflayacağını ifade ettiler.

JP Morgan analistleri, dijital para birimleri için inisiyatif almanın ABD için anahtar olduğunu söylüyor

JPMorgan “dijital para birimi jeopolitik risk yönetiminde bir alıştırmadır” ifadesinin altını çizdi. Bu riski yönetmek bir dijital para birimi bileşenini engellemeyebilir. Bununla birlikte analistler, dijital doların üzerine inşa edilmiş bir sınır ötesi ödeme çözümü sunmanın, esas olarak iç finansal yapıya asgari düzeyde zarar verecek şekilde tasarlanması durumunda, projedeki gücü yansıtmak için hayati bir aracı korumak için çok mütevazı bir yatırım olacağını düşündüler. Çin, DC / EP olarak adlandırılan dijital para birimini yayınlayan ilk büyük ülke olmaya hazırlanıyor. Kripto para endüstrisinden birkaç kişi, Çin dijital Yuan'ın ABD dolarının küresel hakimiyetini tehdit edebileceğini iddia ediyor.


Ayrıca; Evi barkı satıp Bitcoin alan aile; The bitcoin family
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version