Dash (DASH), Kripto Para ATM Firması AnkerPay ile Afrika'daki İşini Genişletiyor

Dash (DASH), Kripto Para ATM Firması AnkerPay ile Afrika'daki İşini Genişletiyor
4 Mayıs 2020 tarihli bir duyuruda, gizlilik merkezli kripto para birimi Dash ( DASH ), Güney Afrika merkezli kripto para ATM ve PoS sağlayıcısı AnkerPay ile Afrika'daki işlerini genişletmek için bir ortaklık imzaladığını belirtti.

Dash Afrika'ya Açılıyor


Merkezi olmayan kripto para birimi Dash, Afrika'daki varlığını genişletmek için AnkerPay ile bir ortaklık kurdu.

Deneyimsiz olanlar için AnkerPay, hızla büyüyen ATM ağına sahip, önde gelen bir Güney Afrikalı kripto para ödeme işleme hizmet sağlayıcısıdır. AnkerPay'in hazır kripto para ATM'leri ağından ve kullanıcı dostu bir dijital cüzdandan yararlanarak Dash, erişimini alt kıtada genişletmeyi umuyor.

İttifakın şartlarına göre AnkerPay, Dash'in ağdaki işlemlerin (yerleşim dahil) tamamlanmasına izin veren InstantSend özelliğini yalnızca iki saniye içinde entegre etmeye karar verdi. Bu işlem çözümünün yıldırım hızı, aktarılan fonların hemen yeniden harcanmasını sağlar; bu da mal veya hizmet satın alırken kullanıcı deneyimini büyük ölçüde artıracaktır.

Özellikle, yapılan işlemler yerel kripto para birimine dönüştürülecek ve bu da satıcıya kripto para birimlerinin kötü fiyat dalgalanmalarına maruz kalmadan Dash ödemelerini kabul etme konusunda güvence verecektir.

Ayrıca; Papara ile Bitcoin nasıl alınır?

Bu ortaklık sayesinde, Güney Afrikalı Dash kullanıcıları AnkerPay ATM'leri veya cüzdanları üzerinden DASH satın alabilir veya satabilir ve dijital para birimini kabul eden satıcılarda harcayabilirler. Ayrıca çevrim içi olarak ürün ve hizmet satın almak için DASH'i kullanabilecekler.

Belki de ortaklığın en önemli etkisi, şu anda fahiş ücretlerden muzdarip olan, İngiltere ve Avrupa'dan gelen sınır ötesi parasal işlemlerin çözülmesi için birkaç gün süren Güney Afrika havale piyasası üzerinde olacaktır.

Ortaklık hakkında yorum yapan Dash Core Group CEO'su Ryan Taylor şunları söyledi:

AnkerPay ile ortaklık, Dash'e Güney Afrika'daki ve kısa bir süre sonra Afrika'nın geri kalanına genişlemek için hazır, ölçeklenebilir bir ekosistem sağlıyor. Ankerpay, satın alma işlemlerini hızlı bir şekilde tamamlamak için InstantSend'i kullanarak kullanıcılarına mümkün olan en iyi Dash deneyimini sunuyor.
Ve sözlerine şu şekilde devam etti:
Onların çözümü, tüccarların Fiat alma seçeneğini saklarken Dash'i kabul etmelerini kolaylaştırıyor. Dash, teknoloji ve stratejilerimizin ödemeleri ve havale sorunlarını ele almaya yardımcı olduğu karmaşık pazarlarda gelişti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version