Cardano (ADA) Shelley Testlerini Başarıyla Gerçekleştirdi

Cardano (ADA) Shelley Testlerini Başarıyla Gerçekleştirdi
1 Mayıs 2020'de merkezi olmayan Blockchain ağı Cardano (ADA), haftalık geliştirme raporunda birkaç yol haritası güncellemesini paylaştı. Diğer önemli gelişmelerin yanı sıra, Cardano ekibi, merkezi olmayan Shelley Network'ün ilk testlerini başarıyla gerçekleştirdi.

Shelley Network Testleri Başarıyla Çalışıyor


Yüksek verimli dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) ağı Cardano, son zamanlarda hızla gelişen ADA ekosisteminde gerçekleşecek en son gelişmeleri paylaştı.

En önemlisi, Cardano ekibi, tamamen merkezi olmayan Shelley ağının ilk başarılı testlerini, genesis delegeleri yerine stake havuzu operatörleri tarafından verilen bloklarla gerçekleştirdiğini belirtti. Bu kilometre taşı, ekibin defteri ve uzlaşma uygulamasını doğrulayan ADA ekosistemi için özellikle önemlidir.

Duyuru kısmen şöyle:

Başka yerlerde, ekip Shelley defteri defterine bloklar, blok başlıkları ve işlemler için yeni açıklamalı kod çözücüler ekledi. Ayrıca kazık havuzu röleleri eklediler ve aktif yuva katsayısını bir protokol parametresi yerine küresel bir sabit yaptılar.
Ve duyuruyu şu şekilde devam ettirdiler:
Ekip ayrıca uygulamada kullanılan şifreleme algoritmalarını bu hafta spesifikasyona ekledi ve özellik testlerinde yığın tükenmesi ile ilgili sorunların sonunu düzeltti. Son olarak, geçiş kurallarından biri entegrasyon sırasındaki sorunlar nedeniyle hafifçe yeniden düzenlendi ve ilgili çekme talebi şu anda CI testlerinden geçiyor.
Deneyimsiz olanlar için, Cardano sürekli olarak ağda bir dizi performans iyileştirme değişikliği getirmeye hazır olan merakla beklenen Shelley yükseltmesine doğru ilerliyor. Kripto Sözlük TV 28 Nisan'da Shelley ana ağının ilk bloğunun ağ için önemli bir kilometre taşı olduğunu bildirmişti.

Habere buradan ulaşabilirsiniz: https://www.kriptosozluktv.com/2020/04/cardano-ada-shelley-era-ya-yaklasiyor.html

Diğer Güncellemeler


Cardano, DevOps ekibinin Shelley CLI araçlarını Praos'ta genesis blokları üretebilmelerini ve düğümler çalıştırabilmelerini sağlamak için titizlikle test ettiğini paylaştı. Buna ek olarak, Cardano ekibi, kurulum zamanlarında desteklenmeyen işletim sistemleri için algılama ekleyerek Daedalus yükleyicisini geliştirmeye çalıştı. Yükleyiciler artık JavaScript zinciri kitaplıklarından WebAssembly kodunu da destekleyecek.

Cardano ekibi, genel kullanıcı deneyimini geliştirmek için cüzdan kurtarma ifadesi doğrulama özelliğini yeniden uyguladı.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version