Bitcoin'in "Çok Daha Yüksek" Fiyatları Görme Şansı Var mı?

Bitcoin yükselecek mi?
Bitcoin ve kripto para piyasası için son 24 saat epey hareketli geçti.

Son yedi hafta boyunca yükseliş momentumu oluşturduktan sonra, BTC nihayet bugün 10.000 dolar'ı aşarak Mart ayında 3.800 gibi en düşük seviyesinden bu yana %170'ten fazla kazanç elde etti. Bu hareket geçen hafta görülen iki gün içinde BTC'nin %20 performansından daha küçük olsa da, analistler teknik açıdan önemli olduğunu söylüyorlar.

Bitcoin
Bir üst makro analisti, aslında, söz konusu Bitcoin için çok daha büyük ölçüde fiyatlar görülebilir ifadesinde bulundu. Analist, lider kripto para birimi Bitcoin için yüzbinlerce dolardan bahsediyor.

Real Vision ve eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal Bitcoin hamlesi bugün anlamına gelen bir "ANAHTAR teknik mola" ifadesinde bulundu. Sonrasında Bitcoin'in çok daha yüksek fiyatları göreceğini ifade etti.

Aşağıdaki yatırımcı çizelgesi Raoul Pal'in ifade ettiği noktayı göstermektedir. Bitcoin'in 2017'nin başından beri ticaret yaptığı simetrik üçgen modeli nihayet yukarı doğru kırıldı ve mükemmel bir kopuş deseni yarattı. Pal'e göre grafik 40.000 dolarlık bir Bitcoin fiyatı öngörüyor.

Btc
Raoul Pal, buna yükseliş ve merkez bankasının para basma gibi yükseliş temellerinin bir birleşimini ekleyin, bu başarının reçetesi olacak ifadesinde bulundu.

Wall Street'in kıdemli sınıfı arasında Bitcoin'e destek veren sadece Pal değil.

Milyarder makro yatırımcı Paul Tudor Jones, ağırlığını en iyi kripto para biriminin arkasına attı. Jones, yıllar boyu süren kariyeri boyunca önemli çağrılar yapan 5 milyar doların üzerinde bir yatırımcıdır.


Ayrıca; Türk şirketinden kripto para; ışıklar coin

"Büyük Para Enflasyonu" adı verilen bir piyasa araştırması notunda, riskten korunma fonu yöneticisi sermayesinin bir kısmını Bitcoin vadeli işlemlerine tahsis ettiğini söyledi.

Nedeni olarak, Bitcoin ve makro fonda devam eden fiyat hareketinin ona altın değerinde büyük bir artıştan önce 1970'lerin ortalarını hatırlattığını belirtti. 1976-97'de dibe vurduktan sonra, altın fiyatı önümüzdeki üç yıl içinde dört kattan fazla arttı ve bir önceki yüksek seviyesini geçerek. BTC'de de aynı şey, tüm zamanların en yüksek seviyesi ile sonuçlanabilir.

Bitcoin, Jones için de caziptir, çünkü merkez bankalarının fiat parasını azalttığı bir dünyada potansiyel bir değer deposu olarak görmektedir. Aslında, bunu önümüzdeki yıllarda diğer varlık sınıflarını nasıl geride bırakabileceğini ifade ederek "yarıştaki en hızlı at" olarak adlandırdı:

Günün sonunda, en iyi kar maksimizasyonu stratejisi en hızlı ata sahip olmak. Eğer ki bu yarışta en hızlı atı tahmin etmek zorunda kalırsam, bahse girerim Bitcoin olacak.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version