Bitcoin Popüler Dizi Billions'ta Gündem Oldu 🔥🔥🔥

Bitcoin Popüler Dizi Billions'ta Gündem Oldu
Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), Showtime'ın hit şovu Billions'da gündem oldu. Dizide kripto paralardan daha önce de bahsedilmişti.

Kripto para birimleri, ünlü Wall Street draması Billions'ın beşinci sezonunun prömiyeri bölümünde yer aldığı için ana akımdan ciddi ilgi görmeye devam ediyor. Billions, Paul Giamati'nin oynadığı acımasız bir ABD Avukatı Chuck Rhodes ile Damian Lewis'in oynadığı milyarder Robert Axelrod arasındaki çatışmanın ardından finansal merkezli popüler bir Wall Street dramasıdır. Bu pazar beşinci sezon Bitcoin ve madenciliğine ve onun "içsel" değerine dikkat çekerek başladı. 

Bölümde Bitcoin'in gerçek değeri belirtildi


Billions'ın beşinci sezonunun ilk bölümünde, Chuck Rhodes tarafından tasvir edilen karakter, içsel değerini reddederek ve Bitcoin'in hiçbir şeyle desteklenmediğini söyledi. Diğer karakter, "Altın standartından çıktığımızdan beri Doların neyi desteklediğini" söyleyerek cevap verdi. Bitcoin destekçileri tarafından yaygın olarak kullanılan bir yanıt. Ancak avukat, doların "yollar, ordu, sanayi, Federal Hükümetin kredisi, bu tür bir şeyle desteklendiğini" söyleyerek cevap verdi.

Bu, popüler dizide ilk kez Bitcoin'den bahsedilmedi. Konuk yıldız Jim Parsons, kripto para birimlerinin nasıl çalıştıklarını açıklamıştı. Showtime'ın milyarlarca gösterisinde, önceki sezonlarda da kripto paralardan bahsedildi, ancak olumsuz bahsedilmişti. Kripto para birimleri ile ilgili referansların çoğu esas olarak kara para aklama olduğundan bahsedilmişti.



Billions'ın önceki sezonlarından birinde, Bobby Axelrod çalışanlarından birine bonus olarak 1 milyon dolarlık kripto parayla ama şirketin finansal kayıtları olmayan bir donanım cüzdanı verdi. Şovda kripto para birimlerinden bahsedildiği başka durumlar da vardı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version