Kripto Para Girişimcisi, Bitcoin'in 2020'de 50.000 Dolara Yükseleceğine İnanıyor

Kripto Para Girişimcisi, Bitcoin'in 2020'de 50.000 Dolara Yükseleceğine İnanıyor
Bitcoin, son iki ay içinde, Mart ayının en düşük seviyesinden %100'ün üzerinde bir iyileşme ile son derece iyi bir performans sergilemiş olabilir, ancak bazı analistler iyileşmenin henüz bitmediğini söylüyor.

Pazartesi günü Bloomberg'de yapılan bir konuşmada BTC'nin 2020 sonuna kadar %400'den fazla yükseliş yolunda olduğunu ve 50.000 dolarlık bir hedef olduğu savunuldu.

Bitcoin yıl sonunda 50.000 dolara ulaşabilir


Pazartesi günü yaptığı röportajda, kripto para şirketi Nexo'nun başkanı Antoni Trenchev'in “Bloomberg Markets: European Open” ile ilgili röportajında, Bitcoin'in uzun vadeli beklentilerinin kesinlikle iyimser kaldığına ikna olduğunu söyledi.

Bu, borsada ve genel olarak ekonomide uzun vadeli bir gerileme korkusuna rağmen olacak dedi. Trenchev, yıl sonuna kadar 50.000 dolarlık fiyat tahminini açıkladı ve merkez bankaları dünya çapında para arzını arttırırken yarı yarıya birlikte çalışırsa, BTC'nin değerinde büyük bir artış yaşayabileceğini söyledi.

Makro yatırımcı Paul Tudor Jones'un geçen hafta BTC'ye özel ve profesyonel yatırım yaptığını açıklamasını da akıllara getiriyor.

Trenchev, Bitcoin ağının temellerinin her zamankinden daha güçlü olduğunu ekledi. Kriptanaliz ve veri şirketi Glassnode'nin kurucu ortağı Rafael Schultze-Kraft tarafından yapılan bir analize göre, bu doğru. Zincirleme metrikleri yarıya indirdikleri zamandan bugüne kadar karşılaştırırken, kilit alanlarda üstel büyümeye doğru açık bir eğilim olduğunu buldu.

Kısa süreli oynaklığa dikkat edin


Trenchev ve diğer köklü piyasa katılımcıları yükseliş gösterse de, kısa vadeli oynaklık yakın olabilir. Riskten korunma fonu yöneticisi ve Blockware Mining'in CEO'su Matt D'Souza; şirketinin verilerine göre, ağın hash oranının yaklaşık %30'unun halving'den sonra dengeli bir fiyatla çalışan madencilerden oluştuğunu belirtti. BTC'nin fiyatı D'Souza tarafından belirtilen başabaş seviyesi 8.550 dolardan düşerse madencilerin bazılarının bırakmasıyla sonuçlanabilir dedi.


Ayrıca; Işıklar coin teknik analizi
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version