Altın 3.000 Dolar mı Olacak? Dolar Rezerv Para Birimi Değerini Kaybediyor mu?

Altın yükselecek mi? Altın alınır mı? Dolar yükselecek mi? Dolar alınır mı? Altın yıl sonu ne olacak?
Celsius Network, kurucusu ve CEO'su Alex Mashinsky, büyük para baskısının, altın fiyatını benzeri görülmemiş seviyelere çıkarabilecek bir durum oluşturduğuna inanıyor.

ABD Federal Rezervi, ABD ekonomisini canlandırmak için sınırsız bir teşvik ilan ettikten sonra altın fiyatları yükselmeye başladı. Kurucu ve CEO'su Alex Mashinsky, Celsius Network, ABD Federal Rezerv'in eylemlerinden sonra altın fiyatında sürekli bir artış olduğunu söyledi. Trilyonlarca doların toparlanması ve basılması konusunda endişe duyduklarını da sözlerine ekledi. Celsius Network CEO'su bunun yatırımcılar arasında altın tahsisinde artışa neden olduğuna inanıyor.

Altın, gelecek yıl sonuna kadar ons başına 3.000 dolara tırmanabilir


Celsius Network CEO'su önümüzdeki yıl sonuna kadar altının ons başına 3.000 dolar'a ulaşmasını bekliyor, ancak aynı zamanda para biriminin tahsisinin ne kadar kötü olduğuna bağlı olarak fiyatın daha da artabileceğini de itiraf etti. Ayrıca, ABD ekonomisinin karşılaştığı en büyük risklerden birinin, ABD rezerv riski olduğunu ve dünyanın rezerv para birimi olarak değerini kaybettiğini belirtti. CEO, yatırımcıların farklı hisse senetlerine sahip olarak çeşitlendiklerine inandıklarını, ancak eğer ABD doları cinsindeyse, o zaman hiç çeşitlenmediklerini açıkladı.

ABD doları dünyanın rezerv para birimi olarak gücünü kaybedebilir


Celsius Network CEO'su ABD dolarının değer kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğuna inanıyor. Bunun sadece doların değerini kaybetmesi değil, aynı zamanda ABD dolarının dünyanın rezerv para birimi olarak değerini kaybetmesi ile ilgili olduğunu da sözlerine ekledi. Küresel işlemlerin %'70'inden fazlası ABD doları cinsindendir. Daha önce, ABD Federal Rezervi, koronavirüs pandemisinin ardından ekonomiyi canlandırmak için hükümete sınırsız yardım sağlayacağını duyurdu.


Ayrıca; Papara ile Bitcoin nasıl alınır?

ABD Fed, ekonominin yoluna devam etmesine yardımcı olmak için 3 trilyon dolarlık teşvik paketi açıkladı. ABD, COVID 19 ile en çok etkilenen ülke olup en yüksek ölüm oranına ve dünyadaki en fazla enfekte sayısına sahiptir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version