ABD Savunma Bakanlığı'ndan Blockchain Hamlesi! 🔥

ABD Savunma Bakanlığı'ndan Blockchain Hamlesi
12 Mayıs 2020'de yayınlanan bir basın açıklamasına göre, hizmet olarak bulut tabanlı akıllı sözleşme (ScaaS) platformu SIMBA Chain, ABD Savunma Bakanlığı (DOD) tarafından blokla güçlendirilmiş tek bir kanıt geliştirmek için bir sözleşme imzaladı. Ar-Ge verilerinin güvenliğini sağlamak için yeni bir güvenlik anlayışı.

Güvenli Bulut Tabanlı Veri Paylaşım Platformu SIMBA Chain


Gizli verilerinin entegrasyonunu, güvenliğini, denetlenebilirliğini ve kontrollü erişimini iyileştirmek amacıyla ABD DOD, SIMBA Chain ile 200.000 dolar değerinde sözleşme imzaladı.

Konuya yakın kaynaklar, Denetlenebilir Askeri Kapsamlı Veri Erişimi (ALAMEDA) için Orijinallik Defterleri adı verilen proje, 1 Haziran 2020'den 30 Eylül 2020'ye kadar geliştirilecek. İlk sonuçlar cesaret verici olursa SIMBA Chain daha geniş bir ticarileştirme stratejisine yönelik 1 milyon dolarlık SBIR Faz II sözleşmesi sunulabilir.

Özellikle, önerilen sistem ABD DOD'unun belgeleri ve bilimsel veri kümesini istenen taraflarla güvenli ve verimli bir şekilde paylaşmasına yardımcı olmak. Çözümün altyapısı, departmanın gizli bilgileri paylaştıkları belgelere grup, kullanıcı ve izin eklemek için ek bir kontrol katmanı ile paylaşmasına izin verecek.


Ayrıca; Işıklar Coin teknik analizi

SIMBA Chain'in bulut tabanlı ScaaS platformu, kullanıcıların iOS, Android ve diğer platformlar için merkezi olmayan uygulamalar (dApps) geliştirmelerine ve uygulamalarına olanak tanıdığı için önerilen uygulama için idealdir. SIMBA Chain, dağıtılmış defter teknolojisinin (DLT) avantajlarından yararlanarak üçüncü taraf arayüzü olmadan kullanıcılar ve sağlayıcılar arasındaki bağlantıyı kurmak için bir katalizör görevi görecektir.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version