2010'da Bitcoin'in Öldüğünü İlan Eden Web Sitesi Kapandı

2010'da Bitcoin'in Öldüğünü İlan Eden Web Sitesi Kapandı
Son on yılda, Bitcoin birçok eleştirmenin söylediklerinin tersini kanıtlamada oldukça başarılı oldu. CoinCorner kripto borsasının CEO'su Danny Scott, Bitcoin'i 2010'da ölü ilan eden ilk web sitesinin artık mevcut olmadığını söyledi. Bitcoin'e bir aldatmaca, Ponzi şeması, sıçan zehiri diyen eleştirmenlere rağmen, önde gelen kripto para birimi Bitcoin hala hayatta ve her zamankinden daha güçlü ilerlemeye devam ediyor. Bitcoin Obituary sayfasına göre, önde gelen kripto para birimi Bitcoin 2008'de ortaya çıkmasından bu yana 380 kez ölü ilan edildi.

Bitcoin benimsenme konusunda sağlam adımlar atıyor


Başlangıcından bu yana, önde gelen kripto para birimi Bitcoin uzun bir yol kat etti ve her turda eleştirmenlerine meydan okudu. Bitcoin'in ilk kez ölü ilan edildiği zaman, Underground Economist'nin “Bitcoin neden para birimi olamıyor” başlıklı bir makalesi 15 Aralık 2010'da yayınlandı. İronik olarak, Underground Economist artık dünya çapında ağda mevcut değil. Ancak, Wayback Machine ise  bu makalenin bir arşivine sahip.


Ayrıca; Işıklar Coin teknik analizinde neler oluyor?

Bitcoin, eleştirmenler tarafından çok kez ölü ya da balon ilan edilmişti ve hala her düşüşte bolan ilan edilmeye devam ediyor. Ancak gerçekte, önde gelen kripto para birimi Bitcoin, insanlar internetin para birimi fikrine alıştıkça Bitcoin yavaş yavaş ana akım benimsenmesine doğru ilerliyor.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version