Tarih Kendini Tekrarlarsa Bitcoin Boğa Koşusu Gelebilir!

Bitcoin boğa koşusu mu geliyor?
Bitcoin son günlerde son derece iyi performans gösterdi ve geçen haftanın en düşük seviyesi 6.800 dolar'dan 23 Nisan'da 7.800 dolar'a yükseldi.

Popüler bir kripto para tüccarına göre, devam eden ralli, Bitcoin (BTC)'in beş aydan daha kısa sürede 3.000 dolardan 14.000 dolara yükseldiği Şubat 2019 fiyat hareketini hatırlatıyor dedi.

Tarih Kendini Tekrarlarsa Bitcoin Boğa Koşusu Olabilir


BTC son üç gün içinde analistleri kripto para biriminin yerel bir tepe oluşturduğuna ikna etmesine rağmen, kripto para tüccarı "Kaleo" bunun aslında bir güç işareti olduğunu ifade etti.

Tüccar, aşağıda gösterilen iki listeyi paylaştı, Şubat 2019'daki 3.300 dolar ila 14.000 dolar ve devam eden hareket arasında tuhaf benzerlikler olduğunu kaydetti:

Tarih kendini tekrarlarsa eğer Bitcoin önümüzdeki günlerde %8'den fazla bir yükseliş yaşayacak ve daha sonra önümüzdeki iki ay içinde tam bir boğa koşusu başlatacak ve bu da birçok analistin blok ödülünün yarıya inmesi olayı olan halving konusundaki iyimser görüşüyle ​​eşleşecek.

Ne Yazık ki O kadar Kolay Değil


Bitcoin (BTC)'in önümüzdeki haftalarda ve aylarda tam bir boğa koşusuna girmesi ideal bir senaryo ancak küresel ekonomideki belirsizlikler nedeniyle bu gerçekleşmeyebilir.

ABD'nin önde gelen hisse senedi piyasası endeksi olan Dow Jones endeksinin 200 günlük üssel hareketli ortamaya ancak yakın zamanda ulaştığını belirtti.

Tüm varlıkların aynı anda çökmesine neden olduğu görülen "Kara Perşembe" 12 Mart Perşembe çöküşüyle ​​daha da kötüleşen borsa ile olan korelasyon nedeniyle BTC'ye bu zarar vereceği ifade edildi.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version