Stellar Koronavirüs Salgınıyla Mücadele İçin 2.5 Milyon Lumens Bağışlayacak

Stellar Koronavirüs Salgınıyla Mücadele İçin 2.5 Milyon Lumens Bağışlayacak
Stellar Development Foundation, devam eden küresel Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla mücadele etmek için yardım kurumlarına 2.5 milyon Lumens bağışlamayı taahhüt etti.

Stellar Geliştirme Vakfı, koronavirüs salgınıyla mücadeleye yardımcı olmak için altı yardım kurumuna 2.5 milyon Lumens bağışladığını duyurdu. Vakıf ayrıca toplumu kriz zamanında yardım etmeye çağırdı. Diğer bazı kripto para şirketleri de geçen ay koronavirüs pandemisiyle mücadele etmek için bağışta bulunmuştu. SDF, her bir yardım kurumuna 100.000 XLM bağışıyla başlayacak ve kalan fonları topluluk tarafından yapılan lumens bağışlarıyla eşleştirmek için kullanacaktır.

Stellar Güçlü Bir Bilançoya Sahip

Stellar Geliştirme Vakfı iki şey kullanmayı planlıyor; aktif topluluğu ve XLM rezervleri. Şirket ayrıca Stellar merkezli Lumenthropy ile Nisan ayı için bir XLM bağış eşleştirme programı açıkladı. Dünya genelinde COVID-19 pozitif vakaların sayısı bir milyonun üzerine çıktı ve küresel salgın küresel ekonomiye de büyük zarar verdi.

Diğer kripto para şirketleri de küresel salgınla savaşmaya yardımcı olmak için adım atıyor


Kriptosozluktv.com olarak 26 Mart tarihinde Blockchain şirketi Ripple (XRP)'ın koronavirüs salgınıyla mücadele etmek için 200.000 dolar bağışta bulunacağını duyurmuştuk. Ripple, kriz zamanında koronavirüs salgını ile savaşmaya yardımcı olan tek kripto para şirketi değil. Binance ayrıca, küresel salgının bu zamanında sağlık çalışanlarına yardımcı olmak için bir yardım fonu kurdu. Diğer bazı kripto para şirketleri de haklı neden için harekete geçti ve bağışta bulundu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version