Ripple Koronavirüs Pandemisi İçin 200.000 Dolar Bağışladı!

Ripple Koronavirüs Pandemisi İçin 200.000 Dolar Bağışladı!
Ripple, Koronavirüs (COVID-19)'ün yayılmasına karşı acil durum fonlarına 200.000 dolar bağışladığını açıkladı. Küresel salgın dünya çapında büyük bozulmalara neden oldu.

Koronavirüs salgını şu ana kadar 22.000'den fazla can aldı ve 488.000'den fazla koronavirüsten enfekte olan hasta mevcut. XRP'nin arkasındaki blok zinciri şirketi Ripple, koronavirüsle mücadeleye katıldığını duyurdu. Ripple, işçilerin evden çalışmalarına izin vermenin yanı sıra, COVID-19 pandemisine verilen küresel yanıtın bir parçası olarak 200.000 dolar bağışladığını açıkladı.

Ripple, Bireylerin Uluslararası İşlemler Yapmaya Devam Etmesini Sağlıyor


Ripple'ın CEO'su Brad Garlinghouse, birçok işletme gibi en yüksek önceliğinin, COVID-19'un son birkaç ay içinde geliştirdiği ekibinin refahı olduğunu, küresel ekibin devam ederken güvenli kalma çabalarıyla uzaktan çalışmaya geçtiğini bildirdi. Ayrıca en çok ihtiyaç duyulan bu zamanda insanların sevdiklerine para göndermeye devam edebilmesi için Ripple her zaman çalışıyor dedi.


Kripto Para Şirketleri, Koronavirüs Pandemisiyle Savaşmaya Yardımcı Olmak İçin Öne Çıkıyor

Koronavirüs pandemisiyle mücadele için adımlar atan tek şirket Ripple değil. Binance Charity "COVID-19'a Karşı Kripto" adlı bir kampanya başlattı. Borsa, kampanyada kullanılacak ve koronavirüsün yayılmasıyla mücadeleye yardımcı olmak için 1 milyon dolar ayırdı. Justin Sun tarafından kurulan Blockchain şirketi Tron, Çin'deki Corona virüsü salgınıyla savaşmaya yardımcı olmak için öne çıkmıştı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version