İngiltere'deki Lancashire Kriket Kulübü Blockchain Üzerinden Bilet Satacak

Blockchain üzerinden maç bileti
İngiltere merkezli Lancashire Kriket Kulübü, 2020 yılında yapılması planlanan tüm ev ve dünya çapında fikstürler için Blockchain tabanlı bir platform aracılığıyla maç biletlerini bilet tedarikçisi TIXnGO ile satışa sunacak.

Lancashire Kriket Kulübü Blockchain'i kucaklıyor


Spor etkinliği fikstürlerinin satış sürecini daha şeffaf hale getirmek için, İngiltere'deki Lancashire Cricket Club, biletleri tamamen şeffaf ve izlenebilir bir şekilde satmak için teknoloji şirketi TIXnGO ile birlikte çalışmaya başlıyor.

Konuya yakın kaynaklara göre, yukarıda bahsedilen Blockchain platformu aracılığıyla dağıtılan biletler kolayca izlenebilir. Ayrıca, alıcıya özgü olacak ve taklit edilemez. DLT özellikli çözüm, bilet aktarma veya satma yöntemini kolaylaştıran yeni bir tesisi de içeriyor.

Bildirildiğine göre, yeni Blockchain bilet platformu, 2019 sezonunda alınan geri bildirimleri ve uzmanlığı dikkatlice potasında erittikten sonra geliştirildi.

Gelişme hakkında yorum yapan SecuTix genel müdürü David Hornby şunları söyledi:

Blockchain uzmanlığı, her spor aktivitesi organizasyonunun ve takipçisinin yüz yüze olduğu birçok bilet noktasına hitap ediyor. Takipçilere daha yüksek ve daha güvenli dijital biletleri sunmak istiyoruz.
Blockchain Spor Dünyasında Giderek Popülerleşiyor

Aslında bu gelişme, dünya çapında kriket kulüpleri de dahil olmak üzere birçok spor takımının, operasyonlarını kolaylaştırmak ve ilgili endüstri pazarında markalarını ve iyi niyetlerini daha da geliştirmek için Blockchain teknolojisine giderek daha fazla yöneliyorlar.

Örneğin, Kriptosozluktv.com olarak Aralık 2019'da UEFA'nın UEFA Euro 2020 için 20.000'e yakın VIP bilet vermek üzere Ethereum tabanlı mobil cüzdan sağlayıcısı AlphaWallet ile ortaklık kurduğunu bildirmiştik.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version