Euro 2020 İçin UEFA'dan Ethereum Hamlesi ❗❗❗

UEFA'nın aldığı karar ile Euro 2020'de futbolseverler en büyük altcoin olan Ethereum (ETH)'u kullanarak maç bileti satın alabilecekler. UEFA, FIFA ve AlphaWallet'in ortaklığı ile bu imkan yakın bir zamanda aktif hale gelecek.
Ethereum ağı tarafından desteklenen AlphaWallet, kullanıcıları için DeFi, DAO ve ERC-20 akıllı sözleşme özelliklerini faydalı hale getirmeye çalışıyor. UEFA ile ortaklık yapan AlphaWallet, Blockhain teknolojisini futbol taraftarlarıyla buluşturmanın planlarını yapıyor. Proje Ethereum (ETH)'un entegre olması ile gerçekleşmesi bekleniyor.
Oluşturulan sistemde biletleri yedeklemek adına özel Blockchain'e 20.000'den daha fazla token yerleştirildi.
Bu gelişme hakkında açıklamalarda bulunan AlphaWallet CEO'su Victor Zhang şu ifadelerde bulundu:
Dijital etkinlik biletlerinin %50'sini Blockchain tokenize biletlerine dönüştürebilirsek eğer bu benimseme ile dünya çapında mevcut toplam Blockchain kullanıcılarından (42.290.000) daha büyük bir kitle elde ederiz.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version