Kripto Sözlük ile Bitcoin Yatırımcıları 7500-7750'nin Önemini Gördü 😎

bitcoin kripto sözlük teknik analiz
Kriptosozluktv.com - Kripto Sözlük olarak 23 Nisan tarihinde Bitcoin (BTC)'de 7.750 seviyesinin çok kritik olduğunu buradan bildirmiştik. Ayrıca Youtube kanalındaki videoda da bahsetmiştik. Videoyu izlemek için tıklayın.

Gördüğünüz gibi her şey teknik analize uygun ilerliyor. Bitcoin fiyatında 7750 aşılınca 8400'e kadar işte böyle yol açıldı. Yalnız RSI çok yüksek dikkat. 7500-7750 arasını nasıl işleye işleye gittiğini görüyorsunuz değil mi? Ve yazının yazıldığı sırada 1 Bitcoin 8.303 dolardan el değiştiriyor. BTC 8400 direncine geliyor. Ne demiştik 7500-7750 bölgesi aşılırsa 8400'e kadar yolu var. Ve de öyle oldu. 😎

Sen de anlık olarak analizleri kaçırmak istemiyorsan Telegram kanalımıza katıl 

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version