Bitcoin (BTC)'de Önemli Yükseliş! 7.750 Dolar Çok Kritik! 🔥🔥🔥

Bitcoin (BTC)'de Önemli Yükseliş! 7.750 Dolar Çok Kritik! 🔥🔥🔥
12 Mart tarihinde 3.800 dolara kadar düşen Bitcoin, bugün 7.500 seviyesini aşarak kripto para topluluğunda ciddi bir heyecana yol açtı. Şimdi yatırımcılar gözünü 8.000 dolara dikmiş durumda.

17 Nisan'daki Bitcoin analiz videomda bahsettiğim bayrak formasyonu birkaç gün gecikmeli olsa da çalıştı ve Bitcoin (BTC)'de anlık olarak tam 7.750 dolara iğne attık. Şu an 7554 dolar. Takipte kalmaya devam edin, videoyu buradan izleyebilirsiniz: https://youtu.be/D_iIaw7vpWI?t=1085




Yazının yazıldığı sırada Bitcoin 7.550 dolar civarında işlem görürken, Ethereum 189 dolar, Ripple'ın XRP'si 0.19 dolar civarında işlem görmeye devam ediyor.

Sizler ne düşünüyorsunuz, hadi gelin Telegram'da bizimle paylaşın: http://bit.ly/KriptoSozlukTVPiyasaMuhabbetiTelegram
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version